Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transzneműként Mennyire lehet így esélyem?
Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok. Transznemű. Még semmilyen nemi átalakíttatást nem csináltam magamon. de a nőkhöz vonzódok ugyan úgy. Mennyi esélyem lehet olyas valakit találni aki el fogad amilyen vagyok?2021. jan. 1. 22:30
11/14 anonim válasza:
Nem meri, amúgy meg jelentgeti a neki nem tetsző válaszokat 😂
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem rosszindulatból, de elmondanád hogy érzel? Ha jól értem, jelenleg kromoszomális és gonadalis férfi vagy, aki a nőkhöz vonzódik, szóval majdhogynem heteroszexuális. Azonban nőnek érzed magad, így leszbikus is vagy. Ezekre a dolgokra hogy ébredtél rá?
A kérdésedre válaszolva, valószínűleg leszbikus lányoknál van esélyed, aztán egyéne válogatja, hogy a nemiszerved gondot okoz-e számára.
13/14 anonim válasza:
Sose szoktam embereket kamuzással vádolni, de ez a kérdés még nekem is kamunak tűnik. Transznemű nő nem utal magára úgy, hogy "21 éves férfi vagyok". Legfeljebb úgy, hogy "21 éves transznemű nő vagyok". Ezt a kérdést szinte biztosan nem transznemű írta ki.
14/14 anonim válasza:
A legnagyobb esélyed jelenleg szerintem a pánszexuálisoknál van. Emellett még a biszexuális, vagy leszbikus lány is szóba jöhet, bár az utóbbinál szerintem inkább csak akkor, ha nemi átalakító műtéted is lesz, meg persze hormonkezelésen leszel, azaz nem csak lelkileg hanem testileg is nővé válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!