Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresést tényleg nem lehet erőltetni? Jön magától, oké, de mikor, 70 évesen?
Ha férfi vagy és MAXIMUM átlagos kinézetű, muszáj erőltetned a társkeresést, ha azt akarod, hogy barátnőd legyen. Nem fogod tudni másképpen "bevonzani" a szerelmet.
Ha nő vagy és MINIMUM átlagos kinézetű, nem muszáj erőltetned a társkeresést, mert simán be tudsz vonzani egy párkapcsolatot.
A nőknek jön magától.
Egy férfinak "erőltetni" kell a dolgokat, kivéve ha olyan jóképű hogy a nők kezdeményeznek nála.
2
A nőlnek max a dugás jön magátol! A kapcsolatért nagyon meg kell dolgozni....azert meg végképp, hogy elvegyenek felesegul! Életem szerelmével kellett szakitanom, mert nem akart elvenni. Pedog szerettuk egymást! (Bár gondolom ő nem annyira) erről ennyit!
ja legjobb duma: akkor jön majd mikor nem számítasz rá...
ezt mondják 20...25.30...35...40 évesen....
aztán 70 éves lettél....
aztán a sírkövön az szerepel: akkor jön mikor nem számítasz rá...
Inkább azt állítanám, hogy nem jó erőltetni, úgy ideális, ha jön magától, spontán, természetesen. DE☝️ ehhez szerencse is kell és (vagy?) egy olyan életvitel, amelynek velejárója, hogy folyamatosan új embereket ismersz meg. Ezek nem mindenkinek adottak, és akkor lehet várni 70 éves korig hiába...
32N vagyok, 1 éve "erőltetem", és már nagyon bánom, hogy nem kezdtem korábban. Kicsivel a 23. születésnapom előtt ért véget egy kapcsolatszerűségem, és akkor már ismerkedési lehetőségeim sem voltak offline, de viszolyogtam (amúgy most is...) a netes társkereséstől, és én is abszolút annak híve voltam, hogy nem lehet/szabad/érdemes erőltetni, majd jön magától, amikor jönnie kell. Aha... Ennek eredményeképp a legértékesebb 20-as éveim, a fiatalságom repült a kukába, full üresjárat volt, apácaság. Ennyit a kérdéses gondolat helytállóságáról...
Elismerem, hogy a 2-esnek van kifejezetten igaza! (Egy nőt az esetek döntő többségében "használni" szeretnek - az ellenkező nem...)
Hölgytársakban jóval ritkább a csalódás. Talán egész életemben ez lehetett. Arra a következtetésre jutottam, hogy valamiért kimaradt a novíciátus látogatás a kora ifjúságomban.
Vajon melyik közösségi oldal lehet az, amelyikben azt írják meg, hogy milyen ÉLETHIVATÁST(!) válasszon egy nő?
Rengeteg féle szakma van létezik. A nők most már mindenféle "férfias" tudományágakban is helytállnak hosszú évtizedek óta.
Ez is az egyedül maradás okai között szerepel - többek között.
Igazából nem tudom, vagy csinálod vagy nem, de sokan szeretik ezt a szót negatív értelembe ráhúzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!