Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul gondolom, hogy nem kell erőltetni az ismerkedést, randizást?
Már nagyon abban a korban vagyok, amikor ideje lenne valami komolyat felmutatnom, azonban őszintén semmi erőm/kedvem ismerkedni, társkeresőről vadidegenekkel randizgatni.
Ugyanakkor kapcsolatban szeretnék már lenni, de nincs meg bennem az a "minden áron" érzés és úgy vagyok vele, hogy kellő időben majd "a sors" összehoz minket meg "ha úgy kell lennie", akkor találkozok vele stb. Persze tudom, hogy nem feltétlenül jó ilyen lutri alapon hozzáállni az ismerkedéshez, de én most így látom.
Az lenne a kérdésem, hogy ti, amikor nem voltatok ismerkedős időszakotokban, ergó nem is érdekelt annyira a téma bármilyen okból és emiatt nem is cselekdtetek, utólag megbántátok azt az időszakot, hogy nem kerestetek párt?
Mert én csak attól félek a mostani helyzetemben, hogy később, pár év múlva nagyon bánni fogom, amiért több évig nem kerestem párkapcsolatot, mert nem volt rá igényem.
25/L
Miért sürgetnéd, ha most nem fér bele. Majd eljön az ideje/a te időd.
Addig is nem árt, ha nyitott szemmel jársz.
(Ha gyereket is szeretnél)
25 vagy, azért az se mindegy mikor szeretnél gyereket vállalni, mert jó lenne alaposan megismerni az illetőt mielőtt bevállaljátok!
Csak egy érv volt.
Én ugyanígy voltam, szerintem erőltetni sem lehet. Vagy lehet hajkurászni, de az nem az igazi. Igazából egy társadalmi elvárás, meg a romantikus filmekben sugallják azt, hogy micsoda nagy durranás ha van valakid, csak akkor élsz stb. Pedig szerintem ez nem feltétlenül van így.
Ennyi idősen még jobban ezt gondolom.
N44
Nem kell csimpaszkodni senkibe, de igenis erőltetni kell!
Azt, hogy a sors eléd sodorja az igazit, nyugodtan el lehet felejteni. Ha nem vagy nyitott, proaktív, akkor szépen elsétálnak az életedben melletted azok a fiúk, akikkel lehetne komoly kapcsolatod, és összejönnek álmaik nőjével, vagy azokkal, akik viszont csimpaszkodnak boldogba-boldogtalanba. Van még 7-8 jó éved, hiába hurrognak itt a macskás gyk-s nők, ez az igazság. Ez alatt a párkapcsolatra alkalmas hapsik elkelnek, marad a maradék.
Ezt nem lehet (nem is szabad) erőltetni. Csak azért görcsölni, mert ez valakik részéről elvárás..
Sajnos jártam ebben a cipőben, értem a problémádat. De csak ezért beleugrani egy kapcsolatba, annak úgysem lesz jó vége.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!