Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért próbálják ezt rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálják ezt rám erőltetni?

Figyelt kérdés

Volt pár kapcsolatom, komolyabb és lazább is. Rengeteg nővel ismerkedtem. Az utolsó lány nagyon átvágott és meguntam az egészet. A szexet szeretem, akarom és megkapom is, de eszem ágában sincs többet szerelmesnek lenni és nem akarok komoly kapcsolatot.

De, és itt van a nagy de: Ha ismerkedem, akkor a nők 90%-a azt erőltetné rám, hogy majd szerelmes leszek. Van, aki csak a közhelyeket szórja rám, de vannak olyan nők is, akik azt akarják, hogy ők váltsanak ki érzelmet. Ráadásul, akik érzelmekre pályáznak, többségében igazából nem is engem akarnak, csak a kihívást, amit így nyújtok.

Az érdekelne, hogy miért kell az emberre erőltetni, hogy legyen szerelmes? Miért nem lehet elfogadni, hogy van, aki nem akar az lenni és nem is tesz érte? Miért jó ezzel kapcsolatban közhelyeket mondogatni? Miért éreznek egyesek késztetést abban, hogy mindenáron arra akarnak rávenni, hogy szerelmes legyek?

2021. jan. 15. 22:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a kezdetektől fogva leszögezed, hogy mit szeretnél és mit nem, azzal kiszáradt azokat akiknek ilyen céljaik vannak. Nem lehet, hogy nem vagy teljesen egyértelmű velük szemben?
2021. jan. 15. 22:13
 2/18 A kérdező kommentje:

Ha ismerkedek (általában csak barátkozás céljából), akkor az első pár körben lemegy a szokásos "van valakid?" kérdéssor. Ilyenkor közlöm is normálisan, hogy maximum laza kapcsolatot keresek, nem akarok komolyat. És ilyenkor jön a kérdés, hogy miért nem... Szépen elmondom és sokan még akár hetekig ezen lovagolnak, fel, felhozzák. Volt olyan is, aki a barátnőit kezdte ajánlgatni.

Ennél konkrétabb, szerintem nem lehetnék. Pont ez az: Nem árulok zsákbamacskát, de mégsem értik meg sokan, amit mondok.

2021. jan. 15. 22:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont ugyan olyan, mint amikor tudtára adod, hogy te nem akarsz gyereket, de ő igen ennek ellenére összejön veled és elkezdi mondogatni, hogy de jó lenne egy gyerek (rosszabb esetben tesz is érte, a tudtodon kívül).

Vagy a másik, amikor mondod, hogy nem hiszel a házasságban és nem akarsz megházasodni pont emiatt a végén meg elkezd nyaggatni, hogy vedd el mert ennyit ha szereted csak megtehetsz...

Azért ezek k.va nevetséges dolgok :D

2021. jan. 15. 22:20
 4/18 A kérdező kommentje:

Jaja, ilyesmi! :D Pont az a lány, aki átvágott, egy idő után elkezdett fűzni, hogy talán mégis szeretne gyereket meg házasságot.

Szerintem is nevetséges dolog, hogy nem fogad el az ember bizonyos dolgokat, de nem értem az okát. Kapcsolatban még igen, de ismerősöknél... Hát, nem tudom.

2021. jan. 15. 22:23
 5/18 anonim ***** válasza:
49%

Ezekbe a változásokba nem szabad belemenni, mert ha megváltozol akkor lényegében te leszel a dominált fél, szóval kb lemész papucsba és betesznek a retikülbe.

Amúgy meg hallgasd végig amit mond, de közben elbambulsz és kész. Ha elsőre nem fogja fel, akkor mondd azt amit hallani akar aztán ahogy lesz jobb/más akkor lekoccolsz.

2021. jan. 15. 22:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Reménykednek, hogy ők olyan különlegesek lesznek számodra amilyennel te még nem találkoztál.

Sajnálom őket. Rád nem szabadna időt pazarolniuk, ha eleve így állsz hozzá.

Talán nem lenne bajod tőle neked sem, ha észre vennéd, hogy vannak még értékes nők.

2021. jan. 15. 23:05
 7/18 A kérdező kommentje:

#5: Elég határozott tudok lenni, szóval ezzel nincs gondom. Kamuzni nem akarok és bólogatni sem.

#6: Az első mondatodban lehet valami. Kicsit tényleg olyan, mintha mind próbálnának reménykedni, hogy ők különlegesek. Természetesen, nem azok.

Nem igazán értem, hogy rám miért ne kéne időt pazarolni. Ezekkel az emberekkel az utóbbi időben úgy kezdtem el beszélgetni, hogy alapvetően haverságról, barátságról lehet szó. Ha ez kevés, akkor miért én vagyok a rossz?

Az meg, hogy vannak értékes nők... Persze, vannak. Nem mondom, hogy nincsenek. Egyszerűen nekem nincs kedvem 1000 csajjal újra lefutni ugyanazokat a köröket és hazugságokat, hogy közülük 1 megfelelő legyen. És eleve: Aki egy ember egyszerű döntését sem képest elfogadni, az mégis, mitől kerülne az értékes kategóriába? Jehova tanúi értékesek a zaklatásukkal? A házalóügynökök is?

2021. jan. 15. 23:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled baj mert őszinte vagy.

Férfi és nő között barátság?

Főleg úgy, hogy közben a nő téged vonzónak lát?

Beléd szeret, nem viszonzod.

A szemében akkor is te vagy a hunyó.

Ez a barátság extákkal bár mennyire is ideálisnak tűnik a számodra nem működik sokáig.

2021. jan. 15. 23:20
 9/18 A kérdező kommentje:

Létezik férfi és nő között barátság. Vannak olyan lány barátaim, akik már házasok.

A vonzalom és szerelem, más dolog. Van, akinek eleve nem is vagyok vonzó, de mégis győzköd, hogy valakibe biztos szerelmes leszek, adjak esélyt és hasonlók. Van, akinek nem vagyok vonzó, de mégis azt akarja, hogy érzelmeket mutassak felé. Nem én vagyok vonzó, hanem a kihívás bennem.

A barátság extrákkal, meg emberfüggő. Van, akinek működik és van, akinek elég jól. Most is van olyan, akivel találkozgatok, de félek, hogy ő is többet akarna.

2021. jan. 15. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Nálam sosem működött.
2021. jan. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!