Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálja mindenko rám erőltetni a gyereket és a szülést? 34N vagyok, de semmi szükségem nincs gyerekre. Minden barátnőm babázik, próbálják belém beszélni, hogy ettől lesz teljes az életem, ketyeg a biológiai órám, kesőbb majd megbánom..
Nem érdekelnek a gyerekek, nem érzem úgy hogy tudnék egy gyereket szeretni, a párom sem szeretne, mi így ketten teljesen kiegészítjük egymást, nincs szükségünk gyerekre.
Én elhiszem, hogy egy gyerek az öröm, de mindenkinek más az, aminek örülni tud. Én nem tudnék örni neki, tönkre tenné az életemet.
Más is jár hasonló cipőben?
Igen, de a férjem kedvéért szültem. Nem bánom egy percig sem. Amíg nem volt meg a kislányom, sejtelmem se volt róla, hogy az élet legnagyobb ajándékát kapom majd benne. Kerek volt az életem nélküle is, nem szerettem a más gyerekeit, most se igazán komálom, mert idegesítenek, bár nem annyira, mint azelőtt, amikor nem voltam anya.
Ha nem szültem volna, fogalmam se lenne róla, hogy miről maradtam le, szóval valószínű akkor is boldog lennék. De így, hogy kézbe kaptam két tenyérnyi csomagként és rám zuhant a felismerés, hogy gazdagabb lettem, mintha telitalálatosom lett volna a lottón, így végső soron boldog vagyok, hogy másként alakult, mint ahogy terveztem.
Ha vki gyereket akar annak sietni kell kor miatt. Ha meg nem akar akkor hagyják békén.
En ugy allitottam le ezeket h elkezdtem arrol beszelni h jo a nyugalom meg nem.kell stressz meg keszenlet. Ez kikesziti őket es nem kerdezoskodnek tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!