Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell erőltetni egy nőre, hogy próbálja ki az anális szexet, ha egyszer nem akarja?
hmm talán, mert gyökér az illető?
semmit nem szabad ráerőltetni a másikra amit nem akar!
24F
Mert sok pasi onzo.
Erre kelk egy olyan parkapcsolat amibe a fiu nem onzo...de a lany meg nagyon akarja popiba. :D nyert ugY
Full egészségtelen és nagyon káros.Nem értem miért kell Ennyire ragaszkodni ehhez?Tele van a végbél baktériumokkal, amik ha átkerülnek más szervbe csúnya fertőzéseket okoznak.A beöntés kevés ezek elkerülésére.Nem beszélve a végbélrepedéséről, sérüléséről.Hihetetlen, hogy egyre kevesebb azok száma, akik a hagyományos utat élvezik inkább.
Szegény nők, akikre ráerőltetik a popsiszexet... Én speciel szeretem, de nem szoktam erőltetni. Viszont előfordult már, hogy valakit rá kellett vezetni néhány utalással, először hallani sem akart róla, aztán bejött neki és havi-kéthavi 1 alkalom volt utána. Nem szeretem az ilyen hisztis hercegnőket. Egyszerű a dolog: a kapcsolat elején mondd meg, hogy te a párod kedvéért a misszionárius pózon kívül az égegyadta világon semmit nem fogsz kipróbálni, mert az milyen önző a pasi részéről... azt felejtik el a hozzád hasonlók és akik helyeselnek a hülyeségedhez, hogy a férfiaknak is lehetnek igényeik, vágyaik, amiket nem KELL kielégíteni, de egy esélyt lehet a dolognak adni a szokásos hisztis körítés nélkül...
Ha ki akarok próbálni valamit, és a barátnőm rávágja hogy nem, akkor az a kapcsolatunkra elég rossz fényt fog vetni, hiszen fordítva is lehet ugyanez: ami neki lesz fontos, arra én is rávághatom majd, hogy nem... És ez a ping-pong effektus lassan felőrli a kapcsolatot. A kompromisszumok ugyanis nem csak akkor működnek, ha a nő részére kell engedni!
Sosem kérnék a páromtól olyat, amivel neki fájdalmat, sérülést okozhatok, ill.olyat, amiről tudom, hogy nincs ínyére.
A hagyományos út a punci, ha még erre nem sikerült volna rájönnöd.
Ez nem hiszti.Egy másik kérdés kapcsán szeretném megérteni, miért kell ezt erőltetni, ha valaki nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!