Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért próbálják ezt rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálják ezt rám erőltetni?

Figyelt kérdés

Volt pár kapcsolatom, komolyabb és lazább is. Rengeteg nővel ismerkedtem. Az utolsó lány nagyon átvágott és meguntam az egészet. A szexet szeretem, akarom és megkapom is, de eszem ágában sincs többet szerelmesnek lenni és nem akarok komoly kapcsolatot.

De, és itt van a nagy de: Ha ismerkedem, akkor a nők 90%-a azt erőltetné rám, hogy majd szerelmes leszek. Van, aki csak a közhelyeket szórja rám, de vannak olyan nők is, akik azt akarják, hogy ők váltsanak ki érzelmet. Ráadásul, akik érzelmekre pályáznak, többségében igazából nem is engem akarnak, csak a kihívást, amit így nyújtok.

Az érdekelne, hogy miért kell az emberre erőltetni, hogy legyen szerelmes? Miért nem lehet elfogadni, hogy van, aki nem akar az lenni és nem is tesz érte? Miért jó ezzel kapcsolatban közhelyeket mondogatni? Miért éreznek egyesek késztetést abban, hogy mindenáron arra akarnak rávenni, hogy szerelmes legyek?

2021. jan. 15. 22:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy én ezt elfogadom. Volt olyan lány, aki azt mondta, hogy lefeküdne velem, de biztos lennének érzelmei. Megmondtam neki, hogy nekem nem lesz és ez alapján döntse el, hogy mi a helyzet. Elfogadom, hogy sokan nem tudnak érzelmek nélkül szexelni.
2021. jan. 15. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A lányok nem abban reménykednek, hogy különlegesek, hanem abban, hogy abbahagyod az önsajnálatot.

Egy normális nő azonnal ötthagyna, ha előadod ezt a szöveget.

Olyan vagy most, mint a tini, aki azért kérdezi meg a szüleit, hogy aztán elmondhassa nekik, hogy rossz tanácsot adtak.

Te azért ismerkedsz, hogy elmondhasd a lányoknak, hogy nem kellenek neked. Így dologozod fel a legutóbbi kudarcodat.

2021. jan. 16. 00:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Ilyen az, amikor valaki képtelen befogadni egy dolgot, ezért gyorsan összerak a fejében egy téves képet, ami kényelmesebb neki.

Ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz. Hidd el, nem nehéz és meg is tudsz dolgokat.

Nem sajnáltatom magam. Nem adom elő, hogy nekem milyen rossz, nem szenvedek. Ez szimplán egy olyan döntés, minthogy valaki akar gyereket vagy sem. Szerinted azok is sajnáltatják magukat, akik nem akarnak gyereket? Vagy azok, akik a karrierjük miatt épp nem akarnak kapcsolatot? Nem. Nőj fel. Ne köss 2 egymástól eltérő dolgot egybe, mert épp olyan a kedved.

A normális nő nem egyenlő veled, vagy amit te normálisnak tartasz.

A tinis-szülős részt meg nem is értem. Kinek mondom, hogy rossz tanácsot adott?

Nem, nem azért ismerkedek a lányokkal, hogy elmondhassam nekik, hogy nem kellenek nekem. Örülök, hogy akkora önbizalmad van, hogy szerinted mások életébe belelátsz pár mondat után, de légyszi, ezt ne erőltesd. Nagyon nem megy.

2021. jan. 16. 00:35
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit olyan, mintha én írtam volna a kérdést.

Én is ismerkedtem, volt komoly kapcsolat, laza kapcsolat, de a legutóbbi lány, akit tényleg nagyon szerettem, szintén nagyon megbántott, azóta én is kiábrándultam ebből. Nem hiszem, hogy még egyszer valaha szerelmes leszek. Van most egy szexkapcsolatom, szerencsére, a lány teljesen az ellentétem, így nem lesznek érzelmek, de a kémia nagyon jó és hát, az embernek vannak szükségletei.

Az is hozzátett, hogy idejussak, hogy az a kapcsolat után mindig az volt, hogy aki tetszett, az foglalt volt, vagy én olyannak tetszettem, aki nekem nem. Így hát, elengedtem már ezt, minden olyan tervet is mellé, hogy család, gyerek...

2021. jan. 16. 02:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

" szexet szeretem, akarom és megkapom is, de eszem ágában sincs többet szerelmesnek lenni és nem akarok komoly kapcsolatot.

De, és itt van a nagy de: Ha ismerkedem, akkor a nők 90%-a azt erőltetné rám, hogy majd szerelmes leszek."

Akkor mégse kapod meg a szexet, maximum fizetős lánytól... Különben nem itt panaszkodnál...

"Szépen elmondom és sokan még akár hetekig ezen lovagolnak, fel, felhozzák. Volt olyan is, aki a barátnőit kezdte ajánlgatni."

És a barátnőik rád mennek? Vagy csak csalinak dobják be, hogy te menjél rá valamelyikükre?

"Ezekkel az emberekkel az utóbbi időben úgy kezdtem el beszélgetni, hogy alapvetően haverságról, barátságról lehet szó. Ha ez kevés, akkor miért én vagyok a rossz?"

Miután Tinderen kölcsönösen jobbra húztátok egymást? Mert akkor adod itt a félénk srác feelinget, aztán csodálkozol, ha rádnyomul a csaj, hogy b...zi-e vagy?

"Van, akinek eleve nem is vagyok vonzó, de mégis győzköd, hogy valakibe biztos szerelmes leszek, adjak esélyt és hasonlók."

Ha már ő elcseszte az életét, akkor jó magyar szokás szerint dögöljön meg a szomszéd tehene is. Mindenki, aki alattad van valamiben, igyekszik, akár tudat alatt is lerántani a saját szintjére, hiszen az neki valami lelki megnyugvás-félét jelent, hogy innentől te is egy csónakban evezel vele.

De amíg különutas vagy, addig folyamatosan emlékezteted rá (akár tudat alatt), hogy élhette volna ő is másképp az életét, dönthetett volna másképp és ez hihetetlenül frusztráló tud lenni...

Ez az élet minden területén így van. Tégy be egy diplomást a nem diplomások közé, ki fogják kezdeni, hogy "minekaz, észt nem ad, nem attól ember az ember, stb." az összes létező érvet el fogják neki lőni. vagy éppen "nekem is lehetett volna, csak az élethelyzetem, dolgoznom kellett/jött a gyerek/stb."

Tégy be egy gazdagot a szegények közé... Ott is, biztos lopott, csalt, hazudott, beleszületett, stb.

Nyilván azért barátkozik veled, mert szimpatikus neki ez a függetlenség, amit képviselsz, amire ő nem volt képes, helyette férjhez ment korán. Akár tudat alatt, de próbál megtörni téged, hiszen ha sikerül, akkor bebizonyosodik, hogy neki volt igaza, végül te is szerelmes lettél, csak későn érő vagy.

2021. jan. 16. 02:24
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

"Az érdekelne, hogy miért kell az emberre erőltetni, hogy legyen szerelmes? nem akar az lenni és nem is tesz érte"

Jaj ez olyan aranyos volt.

Hany eves vagy amúgy?

A szerelem nem akarat kérdése.Azt nem csináljuk,meg megmondjuk,hogy holnaptol lesz,vagy nem lesz!Nem rajtad áll.Persze ha másokat direkt csesztetsz,akkor nyilván sokat teszel érte,hogy kiábránduljon belőled,de ez más kérdés.

Igen ez egy óriási probléma,hogy csak úgy nyüzsög a sok nő körülötted,és mind esdekelve kér,hogy ne csak dugd őket,hanem szeress is,és kétségbeesve a barátnőiknek adnak át,téged,a kincset,kézről kezre!

Ne aggódj ezen.Még pár év és nem fognak e miatt zaklatni.Amikor majd a kutya se lesz rád kíváncsi.Mindenki hagyni fog téged,és jól elleszel a jobbkezeddel.

2021. jan. 16. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért akarják, hogy szerelmes legyél (beléjük), mert egy szerelmes férfi sokkal felhasználóbarátabb verzió egy nő szempontjából annál, mint aki nem szerelmes. Szerelmesként aktivizálódnak a hűség, odaadás, kényeztetés, magasabb szintű logisztika, ajándék, stb. menüpontok is, azon kívül másik nő egyáltalán nem használhat, sőt, másik nő igazából nem is tetszik. Valamint: a szerelmesség (ha minőségi) megfelelő ellentételezés az ivarszervükért cserébe.
2021. jan. 16. 10:10
 18/18 A kérdező kommentje:

#14: Hasonló a helyzetünk, tényleg. Azért jó érzés kicsit, hogy van olyan, aki szintén így van és nem vagyok egyedül.

#15: "Akkor mégse kapod meg a szexet, maximum fizetős lánytól... Különben nem itt panaszkodnál..."

Nem értem. Most, tényleg ennyire értetlen vagy? Továbbra sem panaszkodtam. Nem, nem csak fizetős lányoktól lehet szexet kapni ám.

"És a barátnőik rád mennek? Vagy csak csalinak dobják be, hogy te menjél rá valamelyikükre?"

Is-is. Volt, aki konkrétan elkezdett mutogatni a barátnőjének és az rám írt. Volt, aki elkezdte nekem mutogatni az egyedülálló barátnőit, hogy valamelyikük biztos megfog... Ja, ha nem akarok komoly kapcsolatot, biztos 1-1 képbe hirtelen szerelmes leszek... Nem is értettem, hogy mit gondolt az illető.

"Miután Tinderen kölcsönösen jobbra húztátok egymást? Mert akkor adod itt a félénk srác feelinget, aztán csodálkozol, ha rádnyomul a csaj, hogy b...zi-e vagy?"

Mégis, hogy jön ide a tinder? Nem tinderen. Bizonyos facebook csoportokban és egy másik közösségi oldalon, ami nem társkereső.

A többi része az írásodnak, betalált. Ezt így nem tudtam megfogalmazni, de pár embernél tényleg azt érzem, hogy lehúzna, mert nem boldog. Van, aki kapcsolatban van, de szenvednek mindketten és mégis a szerelemről papol nekem.

#16: Elfogadom, hogy te maximálisan ösztönlény vagy, én nem. Tudom az érzéseimet valamennyire irányítani, ahogy még rengeteg felnőtt ember. Tudod, idegességében sem ver szét mindenki másokat... Na, a szerelmet is ugyanígy visszalehet fogni és elnyomni. Ha, eleve nem lelkesedek, akkor nem leszek szerelmes. Nálam, ez ilyen egyszerű. Nem élem bele magam és így nem alakulnak ki az érzések.

A többi része meg... Sajnállak. Nagyon megkeseredett lehetsz.

#17: Ebben lehet valami, de inkább összefoglalva az egót említeném. Biztos, hogy jót tenne az egójuknak, ha meggyőznének.

2021. jan. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!