Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri eröltetni a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri eröltetni a társkereső oldalas ismerkedést?

Figyelt kérdés

Gondoltam csináltatok magamról korrekt fotókat és csinálok egy jó profilt valamelyik társkeresőn.

De nagyon nincs ehez kedvem, meg kell eröltetnem magam :( Viszont mar jo ideje nincs senkim...

2021. júl. 15. 23:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi erővel és energia befektetéssel elmehetnél valahova, ahol élőben tudsz ismerkedni. Ha nagyon nem akarod az online társkeresőt.
2021. júl. 15. 23:23
 2/15 A kérdező kommentje:
1es.. most lehet hulyenek fogsz nézni de hol lehet ismerkedni es hogyan? (Azon kivul hogy részegen táncolsz nőkkel)
2021. júl. 15. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, ez azzal kapcsolatos, hogy fáraszt a megfelelési kényszer? Mert azt mondjuk meg tudom érteni.
2021. júl. 15. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni bárhol lehet. A kezdeményezés a lényeg. Iratkozz be valami tanfolyamra, ami érdekel, pl rajz vagy ilyesmi. Ahová nők is mennek
2021. júl. 15. 23:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
2: Sajnos ez az igazság pedig. Vagy részegen táncolsz, vagy online.
2021. júl. 16. 01:31
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Mivel férfi vagy, fölöslegesek a társkeresők. Elmesélem a tapasztalataimat. 44/f vagyok, 184 cm, normálisan nézek ki. Nem kopaszodom, a fotókon mosolygok, jók a fogaim. Intelligens vagyok, helyesen írok. Több üzenetet is írtam, választ egyet se kaptam. Még azoktól se, akik állítólag pont olyan férfit keresnek, mint én.

Poénból írtam elhízott trampliknak is, de még ők se válaszoltak. Szóval én befejeztem, és a helyedben nem fűznék nagy reményeket. Tényleg jobb ha személyesen ismerkedsz.

2021. júl. 16. 06:03
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Ha elhízott tramplinak nevezel egy nőt, akkor sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de nem vagy intelligens. 😕
2021. júl. 16. 07:33
 8/15 A kérdező kommentje:

4es

Az utobbi időben az élet tőbb új hobbival ajándékozott meg amiket imádok. Most iratkozom be egy tanfolyamra is... bar nem ismerkedes cellal hanem tanulás miatt.

Kutyám is van es rendszeresen járok kutyás közössegbe...

2021. júl. 16. 10:35
 9/15 A kérdező kommentje:

3as

Igen eléggé meg akarok felelni másoknak. Viszont éppen ezért sajnos vagy hál Istennek a saját kis világomban erzem magam a legjobban.

2021. júl. 16. 10:36
 10/15 A kérdező kommentje:

6os: van tipped hogyan es hol ismerkedjek?

A tarskeresovel hasonlo a tapasztalatom mint Neked.

2021. júl. 16. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!