Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri eröltetni a társkereső oldalas ismerkedést?
Gondoltam csináltatok magamról korrekt fotókat és csinálok egy jó profilt valamelyik társkeresőn.
De nagyon nincs ehez kedvem, meg kell eröltetnem magam :( Viszont mar jo ideje nincs senkim...
11
Mostani helyemen mar egyik nővel jartam 1 evig de nem mukodott. Mas most nincs a melohelyen. Akik tetszenek azok házasok.
A társkereső oldalas ismerkedés szerintem senkinek sem jó, a nőknek sem. Pont a lényeg sikkad el, kell valami, ami miatt elindul az egész dolog.
Na pont az hiányzik a társkeresős ismerkedéskor (és tudom, itt kb. mindenki társkeresőn találta meg a párját, és már 5-10-25 éve együtt, ők a kivételek).
Olyan jó, amikor egy helyzetből elkezd spontán alakulni valami valakivel, semmivel nem helyettesíthető az érzés.
Nekünk egy üzleti vacsorán villant össze a tekintetünk egy pasival. (Én tolmácsoltam neki). Már 5 éve a férjem.
Előtte kipróbáltam a társkeresőn való ismerkedést, aztán le is tettem róla szerencsére. Mikor az ember már eleve azt érzi, hogy meg kell felelni, meg kell jelenni, interjúzni kell, mindketten tudjuk, hogy mi van, egy kényszeres f@szság az egész.
Szerintem ezerszer inkább élőben.
13as igazad van... es jó példa a törteneted hogy van akinek szerencséje van es minden erolkodes nelkul talál párt.
Csak van amikor már az ember nem tud várni.. na ilyenkor megy fel a társkeresőre gondolom...
Kérdező, helyileg hová valósi vagy?
Fotósnak készülök, gyakorlok, szóval ha Szabolcs megyei vagy, örömmel készítek rólad pár képet, amit ingyen ki is dolgozok neked, nem szerkesztem, mint pár csajszi azt a valóságban rájuk se ismerni. Csak alapok, színek, stb.
Ha érdekel, írj privát üzenetet.
Ingyen teljesen!
Segítek, pár képet lőni rólad, amit értékelni fognak a nők is. Illetve a portfólióm is bővül, a képekkel, amivel eltudok indulni, a szakma terén is 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!