Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti lentebb adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti lentebb adnátok az igényeitekből külsőre, ha egyébként tudnátok, hogy jól működő kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki szerelmes belém, de külsőre nem az esetem. Imádnivaló egyébként, sokat beszélgetek vele, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ilyen esetben mit csinálnátok a helyemben? Összejönnétek vele tudván, hogy nem az esetetek viszont alapvetően mindenben passzoltok? Vagy inkább elutasítanátok?

28/F

2023. aug. 2. 22:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a dolog rákfenéje. Aki hajlamos a hízásra, az szenvedések árán le tud fogyni, de nem biztos, hogy meg fogja tudni tartani. Kapcsolatban, amikor közös evések, főzések vannak, egyébként is nehezebb. Én is azt mondom, hogy csak akkor gyere vele össze, ha el tudod fogadni, hogy nem biztos, hogy le tud fogyni, vagy ha lefogy, nem biztos, hogy mindig ilyen marad. Egyébként nagyon össze fogod törni.
2023. aug. 3. 10:44
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
20. Kövéren vagy némi plusz kilokkal nem ugyan az. A 65 kilo 160 centihez annyira nem veszes csak az ha elkezd felmenni es marpedig rizikos hogy fog is akkor mar atcsuszol a hájasba.
2023. aug. 3. 10:51
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 54 kiló helyett 65 kilósan már elhagyja a nőjét, ott feltételezhető, hogy nem volt nagy szerelem.
2023. aug. 3. 12:58
 24/29 anonim ***** válasza:
52%

65 kg abszolút nem az a kategória még amely zavaró kövérséget jelentene, ehhez a magassághoz. Viszont a fölösleg eloszlása marhára nem mindegy!

Mert sokaknál sajnos borzasztó előnytelenül oszlik el, legnagyobb része a has tájékra az arcra, nyakra, szóval csupa olyan helyre megy ami nem túl vonzó.

Alapvetően vékony embereknél is látszik ez, hogy főleg gyomor környékre híznak és ez baromi szarul áll.

Nőknél, ha a plusz kilók a mellere, fenékre esetleg a combokra rakódnak az még jó is.

De azt gondolom egy egészséges mozgásmennyiséggel és normális táplálkozással mindenki tudná tartani a saját alkatához legjobban illeszkedő alakot, súlyt. Igen, valakinél ez +10kg, de hát ilyen az élet.

2023. aug. 4. 06:11
 25/29 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
50/N nézd meg az annyját
2023. aug. 7. 10:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok.

Nekem sosem jöttek be a ducibb pasik, de a postani párommal olyan jól éreztem/érzem magam, hogy már egyenesen imádom a pocakját, husis karját.

Viszont csak akkor gyere vele össze, ha biztos vagy benne hogy kell neked hosszútávra és később sem fog téged ez frusztralni, netán megszolod neki.

Írtad nem akarod elvesziteni emberileg. Ha nem vagy biztos magadban akkor azt tanácsolom nagyon fontold meg a döntést.

2023. aug. 7. 16:53
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A volt pasim kb 15 kilót hízott és én akkor is imádtam. Egyébként mondtam neki, hogy sportolni kell, meg le kellene adnia, de inkább azért, mert aggódtam az egészségéért. Ha valaki plusz 5-10 kilótól már kiszeret, az sose volt szerelmes.
2023. aug. 7. 16:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Te f@szán ki vagy pattintva?

Mármint a csajt fikázod aki érted akar fogyni és tök rendben a személyisége...te meg lehet valami lötye vagy girnyó pali vagy...(?)

2023. aug. 8. 01:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire.

Az hogy dagadt azon lehet segíteni. Szerintem egy próbát megér.

2023. aug. 29. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!