Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti lentebb adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti lentebb adnátok az igényeitekből külsőre, ha egyébként tudnátok, hogy jól működő kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki szerelmes belém, de külsőre nem az esetem. Imádnivaló egyébként, sokat beszélgetek vele, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Ilyen esetben mit csinálnátok a helyemben? Összejönnétek vele tudván, hogy nem az esetetek viszont alapvetően mindenben passzoltok? Vagy inkább elutasítanátok?

28/F

2023. aug. 2. 22:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem állna fel rá a farkam, akkor passzolhatna a személyiségünk bármennyire, nem tudna működni...
2023. aug. 2. 22:59
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nincs ilyen, hogy esetem meg nem esetem.

Olyan van, hogy tetszik vagy nem tetszik. Nagyon sok lány tetszik amúgy, tele van a város jó csajokkal, hemzsegnek mindenhol. Ha ő nem tetszik, lehet akármilyen kedves meg szimpi személyiségű, sajnos nem tudnék vele járni.

2023. aug. 2. 22:59
 3/29 anonim ***** válasza:
35%

Gondolom kmövér a csaj.

Kizárt hogy kövér nőm legyen.

2023. aug. 2. 23:04
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem az eseted? Nem tetszik egyáltalán? Akkor biztos nem jönnék össze vele.

Vagy ő fekete hajú, de te a szőkéket szereted? Ez még orvosolható.

2023. aug. 2. 23:21
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, csinálhat bármit. Nem jönnék össze vele.
2023. aug. 2. 23:25
 6/29 anonim ***** válasza:
Mi vele a bajod?
2023. aug. 2. 23:30
 7/29 A kérdező kommentje:
Kövér…
2023. aug. 2. 23:45
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kövér? Kövér kövér, vagy enyhén telt? Esetleg tervbe van neki fogyni?
2023. aug. 2. 23:52
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány kiló, szerintem olyan 85 lehet 170 centihez. Igen, fogyózik (elég sok ment le neki).
2023. aug. 2. 23:55
 10/29 anonim ***** válasza:
90%

Az a valódi kérdés, mennyire nem az eseted, ha egyáltalán nem tetszik, akkor nincs értelme sajnos. :/

Ha van valami kis vonzalom, és csak azt kell feljebb tornázni, annak lenne értelme.

2023. aug. 2. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!