Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hosszú kapcsolat alatt változtak az igényeitek szexuális téren?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mennyiségre elsősorban, de arra is, hogy esetleg idővel elkezdtetek másra vágyni?! Hosszú kapcsolat alatt 10+évet értek.2022. jan. 31. 11:02
1/6 savanyucukor válasza:
Semmi sem örök csak a változás! Mindig változunk, természetesen. 16 éve vagyok házas, ezen idő alatt volt , hogy nem kívántam a feleségemet /ez az eső szülés követően/. Utánna viszont szépen visszaált a rend. Vagyis én vagyok az aki több szexet kíván. Eltérőek az igényeink sajnos. Igen vágyom más nőkre is, sokszor nagyon erős ez az érzés. Hiszen egy másik nő, nagyon vonzó tud lenni, ha már a feleség minden mozdulatát és porcikáját ismeri az ember. Viszont vannak vállalásaim amik köteleznem. A család és a gyermekek elöbre valók mint a vágyak.
50 F
2/6 anonim válasza:
Persze hogy vagyok másra,nem vagyok vaj,látom mennyi gyönyörű nő van a környezetemben,nyilván izgatna mással szexelni,más érintés stb...de nem hiszem ,hogy tükörbe tudnék nézni ,ha megtenném.
3/6 anonim válasza:
7 év alatt változott, nem izgat már annyira a másik, a sz*pás teljesen eltünt a szexuális életünkből
4/6 anonim válasza:
Igen, rengeteg mindenben változott
5/6 A kérdező kommentje:
Én a "más" alatt nem más nőre gondoltam igazából. Hanem, hogy a szexben más dolgokra vágytok már, esetleg olyan dolgokra amik pár éve még hidegen hagytak.
2022. jan. 31. 13:34
6/6 anonim válasza:
Anált már kipróbálnám pl,vagy erdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!