Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szoktátok prezentálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktátok prezentálni az ilyen igényeiteket egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni a szexet bdsm elemek nélkül. Ráerőltetni nem szeretem senkire, de nekem igényem, nem elégülök ki máshogy. Ezt egy ismerkedésnél mikor érdemes szóbahozni? Nem akarom hogy a másik fél azt szűrje le hogy csak szexre megyek, de egymás idejét sem akarom pazarolni ha később kiderülne hogy a srác nem vevő azokra amikre én.
2019. jún. 23. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában Preziben, sok animációval és képpel.

Felhozhatnád úgy, hogy "egyik barátnőm ezt meg azt csinálta..., te mit gondolsz ezekről a dolgokról? Inkább az érzékibb szeretkezést szereted?"

2019. jún. 23. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezért szoktak beszélgetni az emberek egymással, hogy egy kicsit ismerkedjenek is... :-)

Mellesleg itt mindenki azt hiszi, hogy az ő problémája egyedüli, mintha senki mást nem érdekelne... ...de igazából vannak hasonló érdeklődésű közösségek, pl aki szereti a swinger-t, az felkeres egy ilyen klubbot, nem hinném, hogy BDSM-klub ne lenne a világon! :-)

2019. jún. 23. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Amikor a pasi rátér a szexre, akkor te is előadhatod, hogy mik a vágyaid.
2019. jún. 23. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nőként szerintem könnyebb helyzetben vagy, a pasik jobban vágynak a bdsm-re mint a nők.A szexben egyébként is lehetnek eltérő igények, tehát vagy simán előjössz ezzel már amikor szóbakerül a téma köztetek, vagy az első együttlétnél irányítasz ezirányba.

Az is lehet,hogy bár eddig nem próbálta, most azonnal belemegy és élvezi.

2019. jún. 23. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy ilyennek már az elején

sub vagy?

2019. jún. 23. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sub vagy, és csak soft, abban a pasik 90 százaléka benne lesz, felesleges a randin felhozni, elég az első szex után. Ha durvábban szereted vagy dom vagy, akkor azt viszont előre le kell szögezni a beszélgetős részben, hogy menekülhessen, akinek ez nem fér bele.
2019. jún. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!