Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért látom azt, hogy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látom azt, hogy nagyon sok kérdés foglakozik a többes vagy hármas szexel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ennyire megunták a párok egymást,vagy az újdonság varázsa esetleg? Mellesleg én azt vallom erről,hogy erős érzelmi szálak és bizonyos bizalom is kell,egy ilyen szex kapcsolathoz. Akik ellenzik azt mondják hogy ez már szinte perverz dolog,szerintem meg nem. Mert minden kapcsolat a kölcsönösségről szól,ami jó a másiknak és jó nekem miért is ne? De a társadalmi elvárások és a nyitottság hiánya miatt,sokan vágynak lehet erre,de nem merik átélni vagy kimondani vágyaikat sem a másiknak. Nem beszélve arról,hogy nagymérvű birtoklási vágy is van az emberekben. Ez nem azt jelenti hogy a páromat vagy barátnőmet "odadobom" másoknak hogy élvezkedjenek vele. Szóval ez egy érdekes és megosztó téma is...
2019. jún. 7. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Én egyedül vagyok, de simán benne lennék hármas vagy négyes szexben. ;) 22/L
2019. jún. 7. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Most ez a divat éppen. Régebben a feketelőcs, masszőr, fingósztrappon ment, most a napikukkold van.
2019. jún. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!