Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baráti kör nélkül szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti kör nélkül szinte esélytelen ismerkedni nagyjából ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 11:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
19%

Igen, mert a nők elvárják, hogy legyen baráti köröd. Ez viszont így egy ördögi kör bizonyos kor után, mert a barátok meg elvárják, hogy legyen barátnőd, illetve a barátaid közös családi piknikezésére is nehéz beülni incelként.

Tehát a nők elvárják, hogy legyen baráti köröd, a baráti körök meg elvárják, hogy legyen nőd. Ráadásul baráti kör/nő nélkül olyan hobbijaid is lesznek, amiket nem tudsz bemondani a vizsgán.

A lényeg, hogy csajozásban kétféle embernek van esélye 27 éves kor fölött:

1. Akinek a jó kinézete miatt ebben a szuper feminista társadalomban alanyi jogon jár szex.

2. Akinek van barátnője, vagy volt az elmúlt 10 évben.

2023. aug. 1. 13:17
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
11: miért nem barátkozol akkor hozzád hasonlóan szingli vagy szerencsétlen emberekkel? ja, hogy az nem opció, mert neked is szimpatikusabbak azok, akiknek van családjuk? vajon miért...?
2023. aug. 1. 13:28
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Társkeresőzni simán lehet online. De ha szeretnél élőben ismerkedni, akkor meg hajrá, csatlakozz olyan csoportokhoz, ami érdekel és a másik nemből is vannak. Pl. kirándulás, városnézés, fotózás, edzés, tánc, társasjáték... Közösségi oldalakon találhatsz ilyesmiket. Csak ne úgy menj oda, hogy na itt biztos kapsz társat is a pénzedért/idődért, mivel ezeket nem erre találták ki, az csak egy esély és vagy bejön vagy sem. Lehet, csupa nyugdíjas lesz vagy párok. Tehát oda tényleg barátkozni mehetsz. De szoktak szerveződni fizetős élő ismerkedős estek is, ilyen rapid randi és társaik, keress rá. Az inkább húspiaci jellegű, pont mint a társkereső. Felmászni viszont az ablakodba biztos nem fog senki, hogy elráncigáljon a gép elől, hanem valami aktivitás részedről is kell hozzá.
2023. aug. 1. 13:30
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nincsenek barátaim. De sokkal jobb hogy ha nincsenek, mintha egy társaságban te vagy a lábtörlő. Nekem nincsenek jó szociális képességeim, de ha mondjuk egy idegen beszól akkor nem hagyom, akkor üssünk össze legfeljebb megver. De ha egy saját társaságban piszkálnak egy adott csoporton belül az számomra egy érthetetlen és megoldhatatlan helyzet.
2023. aug. 1. 13:40
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

12: Amikor szinglikkel akartam barátkozni az incel discordon, bone smashelni küldtek (egy kalapáccsal ütik az arcukat, hogy chadebben nézzenek ki).

Egyre inkább úgy látom, szükség lenne egy újfajta rendes incelközösségre, ahol hozzám hasonló normális emberek vannak. Amit művelnek azok az retardált autisták a foidozással az szerintem nem normális, nem az én “helyem”… Ugyanakkor a blackpillereknek igazuk van abban, hogy az utóbbi 60 évben a feminizmust enyhénszólva túlzásba vittük és a hogy a mostani rendszerben a kinézet dönt arról, hogy melyik férfi jut szexhez.

2023. aug. 1. 16:41
 16/25 anonim ***** válasza:
miitt.hu
2023. aug. 1. 17:37
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 nem is hallottam még róla, tök jó!
2023. aug. 1. 18:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem esélytelen.
2023. aug. 1. 20:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél országbérletet és szabadidődben vonatozzál az országban. Nézz meg városokat, új helyeket, közben meg ismerkedhetsz az útitársakkal.

Én nemrég így randiztam egy pasival. Nem is akartam ismerkedni, de beszédbe elegyedtünk, és találkoztunk párszor. Nem lett belőle kapcsolat, de a lényeg, hogy egy többórás vonatút ideális ismerkedésre. Meg jó élmény is.

2023. aug. 1. 22:30
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Baráti kör nélkül találtam meg a társamat. Nem lehetetlen.
2023. aug. 2. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!