Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt ezzel az oldallal, mármint a rutinosabb, tapasztaltabb 30-as korosztállyal? Megtalálták a társukat és leléptek innen, vagy csak beleuntak az oldalba és akik itt akartak ismerkedni rájöttek, hogy esélytelen?
Figyelt kérdés
34 vagyok, 6 éves vagyok itt. De emlékszem 4-5 éve rengeteg 30+, 40+ éves emberke volt itt. Most meg 10 ből 9 harminc alatti. Hová tűnhettek?2020. aug. 17. 13:57
1/11 anonim válasza:
Nézz végig a kérdéseken, a színvonalukon, a kamukérdések számán, és akkor majd rájössz.
2/11 A kérdező kommentje:
pöcegödör lett, 3 véglettel, síránkozó incelekkel, sikeres bomba nőkkel akik szépfiúkkal vannak (ennek ellenére egész nap itt vannak mégis fura módon), a további 33% nettó 1+ milliós mérnök, akik egész nap szintén itt vannak fent.
2020. aug. 17. 14:05
3/11 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy akik a legracionálisabb válaszokat adja, az nulla százalékot kap csuklóból. Pl a heliocentrikus világkép központjában a Nap áll. De ha valaki azt írja, hogy csakis a Föld lehet a központ, az kap 100%-ot...
2020. aug. 17. 14:08
4/11 anonim válasza:
#3 Talán nem az ezotéria rovatban kéne megvitatni tudományos kérdéseket. Sokat segítene.
5/11 anonim válasza:
Ezt hiányolom én is: nagyon átment az egész fiatalok GYK.-jává. Részben szerintem a kovi-, és az alapszünet miatt, de benne van a pakliban az újítás miatti változás is...
Sajnálom, hogy így megváltozott egy bejáratott oldal...
6/11 A kérdező kommentje:
Megszűnt a tisztelet is. Nagyon sokszor látom azt, hogy valamelyik férfi pl írja, hogy 41 éves és a 37 éves feleségével próbálkoznak, hogy a nő teherbe essen, és tanácsokat várnak. Erre azonnal 2 elvetelmült fazon beírja nekik, hogy nektek már szinte unokázni kellene, nem első gyerekre várni (holott nem tudják a hátteret, lehet 10 éve próbálkoznak már...). De könnyebb ítélkezni. Meg aztán 40 évesen unoka, max a kisebbségnél...De a másik kérdésnél is látom, ahogy a 24 éves nekitámad a nem sokkal, 7 évvel idősebb 31 évesnek, hogy mit akar a magadfajta bácsi egy 27 éves nőtől...Vagy ugyanez fordítva...Számomra értehetetlen mi folyik itt, vagy hót komolyan gondolják ezeket (ami durva), vagy csak durván trollkodnak sokan.
2020. aug. 17. 17:47
7/11 anonim válasza:
Én csak 30 vagyok de kb 2008. óta felnézek ide kisebb nagyobb rendszerességgel. Nagyon lement a színvonal. Ha kiírsz egy kerdest ebbe a kategbe főleg, 99% hogy az első 5 kerdés minimum bántás lesz...
9/11 anonim válasza:
A hazugságok országában, amit Orbán produkált, mit szólsz milyen a többi helyzet?
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyszer írtam ki itt egy finomabb hangvételű politikai célzatú választ, amiben egy kicsit kritizáltam a kormányunkat, azonnal törölték is a válaszomat. Így hagyom. Maradjunk annyiban, hogy temérdek a gond itthon, kezdve az egészségüggyel, oktatással, egészen az autóiparra épülő egyoldalú gazdaságunkkal...
2020. aug. 18. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!