Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baráti kör nélkül szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti kör nélkül szinte esélytelen ismerkedni nagyjából ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 11:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2023. aug. 1. 11:41
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem esélytelen.
2023. aug. 1. 11:44
 3/25 A kérdező kommentje:
Pedig manapság eléggé úgy néz ki.
2023. aug. 1. 11:55
 4/25 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem igen. És legtöbbször azért, mert a nő gáznak tartja azt, ha a férfinek nincsenek barátai.

Nekem anno volt egy exem, talán egy barátnője lehetett, de nem rendszeresen tartották a kapcsolatot. Jól kijöttünk, sőt egy darabig örült is, hogy nem a barátokkal való programokat erőltetem, vagy választom helyette őket. Egészen addig amíg új munkahelye nem lett, megismert pár hasonló korabeli emberkét mint ő. Utána már furcsa mód zavaró volt számára, hogy nincsenek barátaim. Nekem szimplán csak fájt, hogy legtöbbször inkább őket választotta volna helyettem.

Volt egy másik nő is, hasonló kaliber, talán még rosszabb is. Ő se valami népszerű, max arról, hogy könnyen kapható bármire. Na ő konkrétan volt, hogy kiröhögött, hogy nincs egy barátom se. Holott neki se volt. Azt nem tudom barátnőjeként felfogni, akivel megcsalta egy exe.

Szóval a női agy elég furcsa ebben a tekintetben.

2023. aug. 1. 11:58
 5/25 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hobbi által, ez lehet autók, festés, amit szeretsz. - Ha nincs még egy Mínusz

Lehet sport által - ha ez sincs még egy Mínusz

Munkahelyen nincs ilyen kolléga , még egy Mínusz

Otthonülős vagy, max ételt mész el vásárolni nagyon kevés itt az esély

Utcát ha nem vagy jóképű felejtsd el,

Max társkeresőn próbálkozhatsz , de ha nem tartozol a jóképűek közé, akkor sok időbe fog telni, vagy egyáltalán nem....

6/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a szűk baráti körben kell csak gondolkodni. Én próbálkoztam csoportokkal is (utazós, túrázós stb.), és ismerek onnan párokat, akik ott ismerkedtek meg.

Vagy például az reális szerinted, hogy vásárlás közben figyeltek fel egymásra? Mert erről is valaki azt mondja hogy igen, másnak meg para.

7/25 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk, ha valakinek annyi nulla a szociális érzéke, hogy nem tud kapcsolatokat teremteni, akkor ismerkedni is igen nehéz.

Még nekem is vannak barátaim, pedig nem vagyok egy nagy társasági ember.

2023. aug. 1. 12:01
 8/25 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nagyon sokat segít - pl. baráti körön belül ismerkedni, baráti kör családtagjaival, ismerőseivel ismerkedéshez legalább a terep megvan, lehet járni bandázni, és úgy talán könnyebb idegenekkel, idegen baráti körökkel ismerkedni, kevésbé tud izzadtságszagú lenni, mint amikor vki egyedül elmegy buliba "csajozni" meg "pasizni". De az esélytelentől messze van. Attól még lehet baráti kör nélkül is ismerkedni. Vannak társkereső oldalak (nem, nemcsak a tinder), offline társkereső irodák... lehet félig-meddig társkereső célzattal csatlakozni, jelentkezni sportegyletekhez, szakkörökhöz, klubokhoz, táncházba (ha vki Bp-n vagy nagyvárosban él, annak elég sok ilyenre van lehetősége - és csomó ezek közül kiscsoportos foglalkozás, könnyebben meg tudod ismerni a másikat anélkül, hogy már rögtön azzal kezdenéd, hogy randizni akarsz)... és akár lehet utcán, konditeremben, parkban is ismerkedni... jó, ott azért nagyobb az esélye a visszautasításnak, főleg nők részéről, de lehetetlennek nem az.
2023. aug. 1. 12:14
 9/25 anonim ***** válasza:
90%
A barátikör az maga a szociális fejlődésedet szinten tartja, tudsz kommunikálni .. ha otthon vagy akkor egy sima beszélgetés is zavarba hoz nem ám még nővel.
2023. aug. 1. 12:28
 10/25 anonim ***** válasza:
78%

Én úgy látom igen.

Egyik dolog, hogy úgy néznek rád mint valami furcsa állatra. De amikor az összes ismerősöd bnőzik, családosak és nincs egyetlen ember se akivel el lehetne olykor menni az bajos.

Hobbi által nem lesz semmi mert nem olyan. Melóban szintén offos a dolog. Neten meg ha nem ütsz meg egy bizonyos szintet csak a saját önbizalmadat fogod rombolni a matchtelenséggel.

2023. aug. 1. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!