Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz ismerkedni "munkan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz ismerkedni "munkanélküli"-ként? Ez valami régi beidegződés a szocializmusból, rendes állás (bejelentett munka) nélkül miért esélytelen a társkeresés? 31/F

Figyelt kérdés

Tárkeresésnél, vagy randin az első kérdések között szóba jön, hogy mit dolgozol, és amikor mondom, hogy nincs munkahelyem, mert lakásokat veszek meg, újítok fel, majd adok el, akkor mindenki olyan elutasító lesz... aztán jön a kioktatás, hogy bezzeg ő a postán dolgozik, nyugdíjas állás, 150 ezret keres, és hogy én nem csinálok semmit, az csak hobbi vagy szórakozás!

És akkor én így bambán nézek, hogy MIVAN?!

Aztán ha közlöm, hogy havi átlag nettó 2-2,5 milliót keresek ezzel, akkor meg azzal jönnek, hogy átverem és lehúzom az embereket, élősködök rajtuk, és valami pszichés bajom van, ami miatt nem találok rendes munkát!

Miért ragadtak le a mai 25-30 körüli nők a "rendes, bejelentett munka" dolgon? Még a "70-es években reális volt, hogy bemegyünk a gyárba, dolgozunk ott 40 évet, aztán majd ülünk otthon a fotelban, simogatjuk a macskát, és várjuk, hogy a postás hozza a nyugdíjat... kapitalizmusban élünk, ma már reálisabb elképzelés, hogy nyugdíjas éveinkben valami szép helyen süttetjük a hasunkat a tengerparton, vagy ilyesmi...

31/F

2022. ápr. 2. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Ha nekem ezt mondaná valaki, azt hinném hogy illegális dolgokban utazik, csak nem vallja be, és mihamarabb szabadulni akarnék tőle.

2022. ápr. 2. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Túl alacsonyra lősz bro...
2022. ápr. 2. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem szégyellted el magad, miközben ezt begépelted?😅
2022. ápr. 2. 21:19
 4/14 A kérdező kommentje:
3-as Már miért? Tényleg ilyen maradiak a mai fiatalok?
2022. ápr. 2. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Mert ordít az egészről, hogy vagy kamu vagy nem legális.
2022. ápr. 2. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Az első fele ;).

2022. ápr. 2. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Haver,inkább kamuzz hogy van melód..ez über gáz ..:) Nagyon gyatra lehetsz,Jóisten.
2022. ápr. 2. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, segítek, nincs munkám helyett:"Ingatlanokban utazom, vállalkozó vagyok, adok-veszek-felujítok"pont, nem kell részletezni, hogy kényszerárverésen vetted nyomott áron és kiraktad onnan a családot 3 gyerekkel meg a többi.

Szívesen.

2022. ápr. 2. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez a harmadik és utolsó, hogy válaszolok ugyanarra a kérdésre, amit pár havonta látok más formában.

Fogyatékosok. Agymosottak. Nem tudják az élet értelmét. Keress nem húgyagyút.

2022. ápr. 3. 05:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én simán randiznék veled!

Van munkád! Csak nem értrm, nem miért mondod, h nincs!

2022. ápr. 3. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!