Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos férfi hátrányból indul ismerkedésnél?
Annyiban indul hátrányként hogy nekem például.. jó alkatú vékony nőként nincs gusztusom túlsúlyossal lefeküdni…
És szerintem ezzel sokan vannak így.. az hogy mennyire hátrány attól függ a kiszemeltje hogyan viszonyul hozzá…
"Azt kellene megérteni, hogy a tulsuly au.embernek magának hatrány"
🤣🤣🤣hát akkor nincs gond! Lehetsz.duci nővel. Hisz az neki hatrány sajat magának! Neked nem.az!
"Hát ez elhízás határán van, így nézek ki kb bmi 30-al."
Nekem 23 a BMI-em, de még van mit leadnom.
Innen látszik, hogy a BMI korlátozottan számít.
Nekem nőként 22, és ahogy te kinézel, az az én "kategóriámnak" a közelében sincs.
Nem a BMI számít, hanem az zsír-izom arányod. Ezen a képen a férfin látszik, hogy nagyon kevés rajta az izom, a zsír meg nagyon sok. Mellesleg annyira nem is idős, mi lesz vele később?
Nekem sportos alkatú nőként sosem kéne ilyen puhos testű férfi, de tény, hogy ez Magyarországon még csak nem is kirívó a sok elhízott ember között.
#1 nyilvàn éhező zsidókkal.
Kérdező, a humorod elég alja.
Mert a képen látható férfi szerintetek elhízott? Most komoly? A mgyar lakosság 90%-a örülne ha így nzéhetne ki, ne szopassatok már.
Igen, nem valami izmos, de abszolút nem elhízott.
Ráadásul olyan pózban van, hogy a gyomor környéki zsír "összegyűrődik". ha felegyenesedne semmi nem látszana rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!