Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tud máshogy nőt találni magának, és ismerkedni, csak úgy ha megerőszakol valakit, arról mi az első gondolatotok?
Ki beszélt rólam?! Ha én ilyet elkövettem volna, akkor szerintetek kiírom ide, hogy mindenki (köztük a rendőrség is) lássa?!
A mostani angyalföldi gyilkosról jutott eszembe egyébként, nem tudom, valahogy nem tűnik agresszív fickónak, és akkor mi a helyzet az erőszaktevőkkel?
Az, hogy kapni fog egy wc-pumpát az ánuszába a cellatársaktól.
Nincs egy szaros Deákja egy jobb testű prostira?
8.
Mondjuk azért szar és szar között is van különbség. A sorozatgyilkosok többségének extra szar szülei voltak (nem akarom felmenteni őket, de ez is benne van a teljes képben). És míg egy átlagosan szar szülőt lekoptatsz, addig egy Ed Gein alapvetően esélytelen volt az anyja ellen. Az más kérdés, hogy a legtöbb sorozatgyilkos nem incel, egyedül talán Ed Kemper volt az, de ő a nevetséges külseje miatt nem is lehetett volna más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!