Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem tud máshogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem tud máshogy nőt találni magának, és ismerkedni, csak úgy ha megerőszakol valakit, arról mi az első gondolatotok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 22. 19:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Uram isten
2023. júl. 22. 20:39
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy elmebeteg állat, és börtönben végzi, remélem.
2023. júl. 22. 20:49
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

De az miért ismerkedés hogy megerőszakol valakit?

Amúgy én sem értem ezt, ha annyira szexelni akar valakit akkor ott van egy csomó fizetős szolgáltatás, miért nem veszi igénybe?

Nyilván a csaj nem fog hozzá vonzódni, de a testi igényei legalább ki lesznek elégítve.

2023. júl. 22. 20:50
 14/29 anonim ***** válasza:
96%
Ez a baj, pontosan ezért mondom, hogy a sok itteni baromarcú incelnek kezeltetnie kellene magát. Mert ilyen határokat lépnek át a beteg agyunkkal. És volt már nem egy példa, hogy ezek annyira elfajultak, hogy egy egy ilyen állat fogta magát, és elment lövöldözni meg ilyenek. Nem vagytok normális kérdező.
2023. júl. 22. 20:54
 15/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk a te válaszodat elnézve nemcsak a lövöldözők, de te sem vagy százas, még írni sem tudsz helyesen.

Arról nem is beszélve, hogy te úgy veszed, mintha ez rólam szólna, mintha én nem ítélném el az ilyet.

Ha téged nem érdekel, hogy mi van az embertársaiddal az téged minősít, reméltem, hogy megerősítitek a lényeget, hogy felmenthető e valaki, aki ezt csinálta, vagy nem, és hogy a szülőnek mégis mi köze van hozzá. Nem véletlen tettem a lehetőségek közé az egyén hibája opciót, elvitathatatlan az egyén felelőssége, de ezek a szerencsétlen nyomorultak vagy betegnek születnek, vagy azzá lettek, nem mindegy.

2023. júl. 22. 21:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben hülyeség a kérdés.

Mindenki tud máshogy nőt találni. Mindenki! Legrosszabb esetben elmegy prostihoz.

Aki szerint ez szex, pláne ismerkedés, annak komoly baj van a fejében. Orvosi eset.

2023. júl. 22. 21:57
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Tipikus, hogy nem tudtok mit írni, ezért 1db automatikusan javított szóval kell kötekednetek. Szánalmas nyomorékok vagytok a beteg képzelgéseitekkel együtt.
2023. júl. 22. 22:09
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a nemi erőszak pont nem az erőszaktevő konkrét szexből fakadó élvezetéről szól. Ha valaki sikertelen a társkeresésben az sokkal inkább elmegy prostituálthoz, vagy okoz magának élvezetet az interneten fellelhető sokmillió segédanyaggal. Ha csak el akar élvezni minek kockáztatná, hogy börtönbe kerüljön, vagy sérülést szerezzen erőszak közben, sokkal több energiába kerül, mint a két előbbi opció és nem is lesz olyan jó bedugni egy száraz lyukba, ami egy vergődő, küzdő testhez tartozik.

Az erőszaktevőnek ez a hatalomról és a kontrollról szól, ugyanolyan öröm neki megerőszakolni egy nőt mint agyonverni egy kismacskát. Szóval szerintem felesleges belekeverni az ismerkedést, elhanyagolható tényezője a jelenségnek.

2023. júl. 23. 01:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogyha vkinek nehéz gyerekkora volt,és a csajok offolják stb és van benne frusztráció,de azért az egy akkora krva nagy vörös vonal,hogy mehet a pcsaba
2023. júl. 23. 08:01
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy offollják a csajok!🤦 Az ilyentől minden épeszű nő menekül, ösztönösen érzik, hogy gáz van vele, pár mondat alatt kibukik.
2023. júl. 23. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!