Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tud máshogy nőt találni magának, és ismerkedni, csak úgy ha megerőszakol valakit, arról mi az első gondolatotok?
Hát igen, meg ugye kérdés, hogy velük történt e valami negatív dolog a lányok részéről, ami csak felerősítette bennük ezeket a vágyakat.
Érdekes a pszichológiája mindenesetre, szerintem többet kéne foglalkozni ezzel társadalmi szinten is, mert az egy dolog, hogy történnek bűncselekmények, de a társadalom szerepe is lényeges, és most itt nem arra gondolok, hogy mentsük fel őket, de a megelőzés az mindennél fontosabb.
Csak ezt sokan nem fogadják el.
Igen, akár az is benne lehet, hogy valamilyen vélt vagy valós sérelem érte korábban a lányok vagy nők részéről.
De szerintem az sem ritka amikor nem volt ilyen, egyszerűen csak annyira rottyon van az önbecsülése, önképe, hogy azzal akarja bizonyítani magának a férfiasságát, hogy ő bizony akkor is (már elnézést a szóhasználatért, de részéről erről van szó) meg tud dugni egy nőt, ha a nő nem akarja. Mert neki hatalmában áll, így érzi magát dominánsnak, ettől gondolja, hogy ő irányít. Az ilyen férfit semmilyen körülmények között nem szabad felmenteni, ugyanis tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit tesz.
A társadalom felelőssége a megelőzésben pedig valóban vitathatatlan.
Igen, például le kéne nyomozni végre azokat, akik ilyen hülyeségeket írnak nyílt fórumokon, mint a nők újraelosztása vagy tudatlan, engedelmes jónőket kéne klónozni. Aztán első köben átnevelő táborba kényszeríteni őket, aztán választhat a kémiai kasztrálás vagy a nővé operálás között.
De ez csak álom. Addig marad az, amit az átlagember megtehet: önvédelmet tanulnak a lányai, és kiokosítják őket, hogy lehet az ilyen betegagyú inceleket minél gyorsabban kiszűrni. Illetve hol és hogy ismerkedjen hatékonyan, az online társkeresést messze elkerülve, mert ott fut bele legkönnyebben az elmebetegek csapdájába.
25.
Én az alkoholistákat végeztetném ki.
Szerintem mindenkinek megvan a maga kis ellensége. Anyám pl. a biciklisekre mérne atomcsapást, nagyapám a hippiket utálta, a nagymama szerint a Fidesz-szavazókat kellene szakadékba hajítani.
Haverom a romákat zárná börtönbe, a volt matektanárom szerint minden 100-as IQ szint alatti embert el kellene zárni valami jó távoli helyre.
Nem bukik ki azonnal senkiről.
Ez tévhit.
A támadó pontosan megnyerő, jómodorú esetleg sármos is, pl :Ted Bundy.
Ismeretségi körből kerül ki továbbá , akiről nem is gondolná az ember.
Ismerek olyat, akit a saját autóvezető oktatója erőszakolt meg.
"Haverom a romákat zárná börtönbe."
Gázkamrába, de magamat kihagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!