Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor észreveszed hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor észreveszed hogy egy nő/ vagy férfi szemez veled akkor milyen gondolatok futnak le az eszemben?

Figyelt kérdés

Pl van e barátja barátnője.

Vagy mit gondolhat rólam.pl kövér vagyok fáradt vagyok felénk vagyok...

Vagy csak futó kalandot keres.

Akarmi

2023. jan. 11. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a francot néz rajtam? én ideges leszek ha valaki megbámul:D
2023. jan. 11. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem legutóbb az, hogy valószínűleg csak egy röpke menet lennék neki, vagy csak önbizalomnöveléshez vár visszaigazolást tőlem (az utóbbi sajnos nem fog menni, mert nekem is azt kellene növelnem... Szóval nincs miből, pedig adnék neki szívesen. 😅 Tudom, hogy korábban csalódott egy nőben és sztem még mindig az a tapasztalás dolgozhat benne.) Kolléga volt az illető egyébként és _nagyon_ a szemembe nézett... Annyira, hogy hirtelen nem is tudtam hová tenni. 😅
2023. jan. 11. 00:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Zavar, ha néznek. Olyankor tudatosan megpróbálok nem bénázni, de éppenhogy akkor bénázok a legjobban.
2023. jan. 11. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálok szemmel verni, hogy ne bámuljon.
2023. jan. 11. 03:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb olyan gondolatok, hogy na ebbol se lesz semmi csak les es ennyi.
2023. jan. 11. 05:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!