Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni hétköznapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni hétköznapi dolgokhoz szerelmes gondolatok fűzésében, amit ajándékhoz használhatnék fel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Évfordulóra szeretnék egy dobozt összeállítani,amibe hétköznapi dolgokat teszek és a doboz tetejébe beleragasztok egy "magyarázó lapot". Pl: mágnes,hogy a vonzalom sose múljon el. Füldugó,ha túl sokat hisztiznék. Pillanatragasztó,hogy sose szakadjunk el egymástól...stb. Találtam ezt az ötletet és nagyon tetszik,de nem vagyok túl kreatív. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm!

2020. márc. 20. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt neked kéne csinálnod, hisz személyre szóló. Eleve azért készíted, nem pedig csak veszel valamit.

Nem muszáj ebbe az irányba menni ha nem megy, csinálj olyat ami szerinted jó lenne. Például közös emlékek felidézésével, azokat is lehet szavakhoz kötni vagy apró rajzokhoz kötni.

2020. márc. 20. 01:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D Nagyon próbálkozok kitalálni valami különlegeset. Időnként meglepem apróságokkal, de egy évforduló mégis más. Nagyon szeretek adni de annyira nem vagyok jó benne sajnos :(
2020. márc. 20. 01:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Te tudod, milyen "problémák" vannak veled, így azokat sorold fel. Jó a füldugó, ha tényleg szoktál hisztizni. De ez lehet egy kis mellékes ajándék a fő ajándék mellett.
2020. márc. 21. 10:00
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Tudom, hogy ez nem a ötletedhez kapcsolódik de én is hasonló ajándékot gyártottam és nagyon nagyon szereti. Egy képkeretet kifestettem és közös emlékeket rajzoltam meg szimbólumokként egy sima fehér papírra kicsiben, kivágtam és egy puha, vastag ilyen filc szerű anyagra ragasztottam őket rá, aztán a képkeretre. Egyébként egy közös kép keretét csináltam meg

2020. máj. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!