Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha iszonyúan szerelmes vagyok a páromba, de egy másik férfiba is?
Ilyenkor sokan azt mondják, hogy ez azért lehet, mert hogy a jelenlegi kapcsolatodban nem kapsz meg valamit. Ez most tényleg ennek a függvénye?
Lelkiismeretfurdalasom van, mert csak a páromat akarom szeretni. Nem akarom hogy az a másik férfi érdekeljen. És beleorulok a gondolatba, ha esetleg a párom is erezne ilyet más nő felé. Eddig azt hittem, ilyen nem létezhet.. Vagy létezhet, de csak akkor, ha valami nem stimmel a kapcsolatban. De azt nem gondoltam volna, hogy egy tökéletes kapcsolat mellett majd ilyet fogok érezni más iránt. Mi ez az egész?
Hogy kezeljem?
Elvileg ha valaki egy boldog kapcsolatban van, akkor nincs igénye más nőre vagy férfira mert teljesen egymásra vannak hangolodva a párjával. Nem értem mi lehet ez..
Más-más dolgot mozgatnak meg benned. Olyat viszont soha nem fogsz találni, akiben minden meg van hosszú távon is és teljesen hibátlan számodra.
Elég sok ember van ezzel így, de egyértelműen döntés kérdése, hogy ellent tudsz-e állni.
Szerelmes, persze 😂
Anyád is az volt biztos a kuncsaftjába
1. tökéletes kapcsolat nincs
2. szeretni nem akarni kell valakit, akarva nem lehet szeretni
Egy pszichológus tudna segíteni abban, hogy meglásd, mi a valódi problémád. Mert hogy nem a szerelem,a z biztos. Kötődési nehézségek, önszabotázs, mittudomén. Majd kianalizálja belőled.
Valószínűleg azért keresem a megoldást a problémámra és azért vagyok megijedve a saját erzeseimtol, mert direkt becsapom a palim! Köszönöm! Megjottek az "értelmes" válaszolok akik csak azért járnak ide fel hogy minden kérdéshez odakopjenek valamit a másikra!
Aki meg normális választ adott annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!