Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetsz olyanba szerelmes, akivel még sosem találkoztál vagy beszéltél?
Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 20:58
2/14 anonim válasza:
Látszat szerelmet lehet érezni, de ez pusztán csak amolyan átmeneti vakság egy olyan személy iránt akit részben a képzeleted teremtett.
3/14 anonim válasza:
Hogy alakult ez így ki benned?
4/14 anonim válasza:
Én voltam. Azután is az maradtam, hogy találkoztunk. Úgy lett vége, hogy magára tetováltatott valamit.
5/14 anonim válasza:
Szerelmes vagy, de nem bele, hanem egy rola kepzelt fantomba. Nagy esellyel nem vagnak egybe.
6/14 anonim válasza:
Nem. De lehetsz szerelmes egy elképzelt ideálba, vagy magába a szerelembe. Hajh, ha emlékeznék melyik költőnél tanultuk azt, hogy a "költő a szerelembe szerelmes"... Juhász Gyula vagy József Attila? Hozzájuk kötöm ezt valamiért.
7/14 anonim válasza:
Lehetsz, mivel a másik ember illúziója csak benned létezik. Akkor is az illúzióba vagy szerelmes, ha találkoztál már vele, és akkor is, ha nem. A szerelem egy szép kis illúzió.
8/14 anonim válasza:
Itt max. pl.: levelezésre gondolsz, hogy "nem beszéltél"? Mert ha nem, akkor az csak egy elképzelt valaki lehet. Míg ha levelezésben már valamennyit kommunikáltatok, akkor valamiféle fogalmad csak lehet a másikról.
10/14 anonim válasza:
Tehát leveleztek? Ha elég sokat tudsz róla, akkor azok alapján beleszerethetsz. Gondolkodás, világnézet, humor, intelligencia, műveltség...viszont ezen kívül rengeteg olyan van ami írásban nem megy át az ember természetéből és nagy csalódás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!