Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégse incel téveszme?

Figyelt kérdés

Kisboltban vásároltam és bejött egy csinosabb nő. Kimentem látom az Audiban várja a elkényeztettet mama kedvence. Miért nem egy Trabanttal várta egy egyszerűmelós pocakos hapsi?

És ez nem az első eset. Ahányszor csinosabb , vékony, viszonylag szépnek mondható nőt láttok , a hapsija mindig mercis, Audis , bmws > na nem a C emberekre gondolok azt tegyük hozzá. És mindig a vékony vagy sportos trendi de már rànézésre is ellenszenves (mama - papa alá tolta a saját céget és vagyont ) típusú férfiak.

Mindig azzal jöttök hogy a nők nem a külsőségekre meg a pénzre mennek de a valóságban 100 esetből 90 nél pedig ez látható.

2023. júl. 31. 06:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

Miért zavar titeket ez a “jár” szöveg ami elterjedt szóhasználat?

A lényege ha valaki valami oknàl fogva nem felel meg a másik nem elvárásainak , így nem jár neki nő. Így már érted krumpli ?

2023. júl. 31. 07:25
 12/74 anonim ***** válasza:
93%

Ezzel szerintem nincs probléma. Szabad világot élünk, hadd lehessen már a másiknak joga nem akarni veled lenni. Érted?

Nem hisztizni kell, elfogadni vagy tenni ellene..

Szerintem nem elterjedt szóhasználat, sose mondtam ilyet, hogy nekem járna bármiért is egy nő...

2023. júl. 31. 07:28
 13/74 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, mióta világ a világ, ez így van. A fiatal-szép-csinos nők válogathatnak a férfiak között, és válogatnak is, szóval ezen nem kell fennakadni.

Nem kell, hogy 50 milliós autód legyen, csak be kell érni a nem feltűnően csinos és nem Vogue címlap kompatibilis arcú nőkkel. IQ 70 felett bármely férfi képes belőni, hogy milyen az a kinézeti kategória, akiknél lehet esélye. Ha veszünk egy átlagos férfit, akkor hozzá egy átlagos nő illik, és az átlagos férfi szerencséjére - lásd Gauss-görbe - átlagos nőből van a legtöbb. Szóval ha egy átlagos férfi jár emberek közé, és nem süt róla messziről a balf*szság és/vagy az önsajnáltatás keserűsége, akkor lesz esélye családot alapítani.

2023. júl. 31. 07:41
 14/74 anonim ***** válasza:
88%
Senkinek nem jár egy másik emberi lény. De ha mégis akkor nyilván a "járás" miatt igénylik a nők a tőled eltérő férfitípusokat és akkor meg ezt teljesen megérted ugye? Hisz ők is azzal vannak aki szerintük nekik "jár"! Mi a problémád akkor?
2023. júl. 31. 07:42
 15/74 anonim ***** válasza:
82%

2 vagyok.

Milyen 10 százalék ember?😅 Te néztél már körbe az utcán. Buszon is pl. Annyira rögeszmés vagy hogy csak azt látod amit akarsz.

Meg milyen 50 milliós autó?

Ja és nem, semmi nem jár csak úgy az életben.

2023. júl. 31. 07:48
 16/74 anonim ***** válasza:
6%
Aki nyitott szemmel jár a világban, az tudja, hogy ez nem téveszme, hanem a valóság.
2023. júl. 31. 08:01
 17/74 anonim ***** válasza:
12%
Ha így is van, mit tudsz tenni ellene? Semmit. Még panaszkodnod sem ildomos, mert mindenki elfog küldeni egy bizonyos "p" betűvel kezdődő helyre. Pofa be, és legyél boldog így, amíg nem engedélyezik az eutanáziát.
2023. júl. 31. 08:18
 18/74 anonim ***** válasza:
83%
Az valóban nem incel téveszme, hogy a jó csajok és a jó pasik vâlogathatnak az ellenkező nem tagjai közt, és ezt meg is teszik. Én csak azt nem értem, hogy mi a baj ezzel?
2023. júl. 31. 08:49
 19/74 anonim ***** válasza:
4%

19.

Gondolom kb. az, mint jelenleg a Forma-1ben is, hogy az egyik játékos űrautóval indul és még a huszadik helyről is első lesz 2 körön belül, a többiek pedig tehetnek bármit, úgyis veszíteni fognak. Már nem is reménykednek a győzelemben. És ez elég komoly ok a depresszióra.

Nőkre ez ugyanúgy igaz, ott is pár nyerő viszi a boltot, a többiek helyzete kb. az incelekével azonos.

2023. júl. 31. 09:00
 20/74 anonim ***** válasza:
69%

???

Te miről beszélsz, Edricus? Mindenki azzal indul, amije van, az nem "csalás", hogy jól néz ki valaki. Ezer meg egy dolgot lehet tenni a siker érdekében. Ha erre nem hajlandó valaki, az nem baj, csak sírás helyett fogadja el, hogy neki fontosabb volt a kényelem, meg a lustaság, mint a siker.

2023. júl. 31. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!