Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elterjedt az a téveszme hogy a magas férfiak vonzóbbak?
Ez egy nagy marhaság,semmit nem ér a magasság,ha nem vagy mellette jóképű...
185 cm vagyok,és rám sem néznek a nők,nem is érdeklem egyet sem.
mert egyes nulla IQ-val rendelkezők azt hiszik, hogy csak az a férfi aki kb 185 centi és afölötti
ez egy téveszme, és itt amilyen gyengeelméjűek sokan, ezt el is hiszik, hisz egyébként pedig nem a magasságtól lesz valaki férfi
párom 172 centi és iszonyatosan vonzónak találom :)
Én közepes magas vagyok (180 cm ) De szerintem ez inkább csak a beugró, ahogy én is észrevettem sajnos sok lány csupán a magasságuk miatt leír férfiakat. (mondom ezt úgy, hogy én ugye nem jártam így, de lányoktól tudom/hallom )
Szóval nyilván számít a külső ezen kívül összességében, de szerintem ami még nagyobbat számít, azok a szociális képességek, minél extrovertáltabb, társaság középpontja, domináns, laza, magabiztosabb egy férfi, annál nagyobb az esélye. Vagy ahogy én vettem észre, ez a legmeghatározóbb szempont. (És nekem is ezért nem nagyon megy a csajozás, mert én kb pont az ellentéte vagyok, introvertált, rossz szociális érzékkel, kalibrációval. )
Én is azt hittem, hogy téveszme, aztán elcsíptem egy női kommentáradatot ahol a nők sikongva követelték a magas férfiakat, leesett az állam.
N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!