Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért annyira elterjedt az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elterjedt az a téveszme hogy a magas férfiak vonzóbbak?

Figyelt kérdés
Ahhoz képest, hogy óvodától kezdve általános iskolában, gimiben, egyetemen is a legmagasabb voltam az osztályban/csoportban, sose volt még semmilyen kapcsolatom, és nem is néznek rám a nők. Pedig 196 centi vagyok. Mitől ennyire elterjedt ez a tévhit?
2016. okt. 16. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Diplomás, 30 körüli, zömében bp-i nők, igen, elég reprezentatív a párválasztáshoz.
2016. okt. 16. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
A 7-es válaszolónak igaza van. A magasság egyfajta kötelező beugró, a fontosabb kritériumokkal, majd csak ezután fog a csaj szembesíteni, amelyen ugyanúgy buknak el férfiak. Mind az egyetemi vizsgákon. Ha nincs meg a beugró feladat, akkor csomagolhatsz is, míg akiknek sikerült, reménykednek, hogy meglesz a vizsga. Ez az oka, annak, hogy a nők sosem fogják megtudni, milyen empatikus és intelligens vagyok, mert a magasságom miatt eleve közömbösséggel viszonyulnak hozzám, így esélyem sincs, hogy megismerjen, adott esetben belém szeressen. Amúgy tökéletes választ kaphat a kérdésedre, ha egy hétvégén végigsétálsz parkokban/bevásárlóközpontokban/szórakozóhelyeken stb. Azt fogod tapasztalni, hogy 175, de inkább 180 alatt nem nagyon látsz pasit legalább átlagos kinézetű csaj társaságában. A nők szeretik, ha felnéznek a férfire, lábujjhegyre állhatnak csókolózás közben. Ennek egyébként logikus a pszichológiai magyarázata. A nők képviselik a gyengébb nemet, érzelmesebbek, ösztöneiktől jobban vezérelhetőek, ezért egy védelmezőt megtestesítő pasira muszáj felnézniük, hogy érezzék a velük szembeni dominanciát és védelmezhető törékeny "kincsként" érezhessék magukat.
2016. okt. 16. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocsi a helyesírási hibákért, már nagyon fáradt vagyok.

-_- Zzzzz

2016. okt. 16. 22:24
 14/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
85%
Attól elterjedt, mert valamennyire tényleg így van. Viszont ez nem azt jelenti, hogy elég magasnak lenni. Hiába vagy magas ha amúgy meg csúnya vagy. Szóval egyéb adottságoknak is rendben kell lenni és akkor jelenthet pluszt a magasság.
2016. okt. 17. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem pl. túl magas vagy
2016. okt. 17. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem az a lényeg, hogy legalább egymagasak legyünk. Mivel 176 vagyok, sok férfi kiesik. :( Ők mondhatják, hogy emiatt nem vonzóak és a magas férfiak vonzóbbak. Én is leírom, hogy magában a magasság nem minden!
2016. okt. 17. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem önmagában érvényes ez, hanem más dolgokkal együtt. Én meg 197 cm magas vagyok, arcra jóképűnek mondott, sportos-vállas alkatú. És elég jól mennek a dolgaim a nőkkel. És biztos nem az az 1 centi különbség köztünk, ami ezt okozza.

A magasság fontos, de csak mint A Nagy Egész egy része, nem pedig önmagában. Aki 196 cm magas, az még ugyanúgy lehet vézna/hájas, ronda arcú, csóró, félénk, papucs, töketlen, csendes, visszafogott. És akkor a magassága nem jelent semmit önmagában.

Mondjuk szerintem azok is ignoráns buták, akik szerint 10-ből 8-9 nőnek nem számít a magasság. De számít. Legalább annyi, hogy a srác legyen magasabb őnála, de sokszor ez még kiegészül azzal, hogy legyen azért legalább 180-185 cm.

2016. okt. 17. 10:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért, mert igaz.

Vonzóbb egy magasabb férfi, mint egy kerti törpe. De ez nem jelenti azt, hogy akkor minden nő majd csak úgy leszív. Mondjuk ennyi ésszel nem csodálom hogy bajban vagy.

2016. okt. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!