Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elterjedt az a téveszme hogy a magas férfiak vonzóbbak?
Bocsi a helyesírási hibákért, már nagyon fáradt vagyok.
-_- Zzzzz
Mert nem önmagában érvényes ez, hanem más dolgokkal együtt. Én meg 197 cm magas vagyok, arcra jóképűnek mondott, sportos-vállas alkatú. És elég jól mennek a dolgaim a nőkkel. És biztos nem az az 1 centi különbség köztünk, ami ezt okozza.
A magasság fontos, de csak mint A Nagy Egész egy része, nem pedig önmagában. Aki 196 cm magas, az még ugyanúgy lehet vézna/hájas, ronda arcú, csóró, félénk, papucs, töketlen, csendes, visszafogott. És akkor a magassága nem jelent semmit önmagában.
Mondjuk szerintem azok is ignoráns buták, akik szerint 10-ből 8-9 nőnek nem számít a magasság. De számít. Legalább annyi, hogy a srác legyen magasabb őnála, de sokszor ez még kiegészül azzal, hogy legyen azért legalább 180-185 cm.
Azért, mert igaz.
Vonzóbb egy magasabb férfi, mint egy kerti törpe. De ez nem jelenti azt, hogy akkor minden nő majd csak úgy leszív. Mondjuk ennyi ésszel nem csodálom hogy bajban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!