Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégse incel téveszme?

Figyelt kérdés

Kisboltban vásároltam és bejött egy csinosabb nő. Kimentem látom az Audiban várja a elkényeztettet mama kedvence. Miért nem egy Trabanttal várta egy egyszerűmelós pocakos hapsi?

És ez nem az első eset. Ahányszor csinosabb , vékony, viszonylag szépnek mondható nőt láttok , a hapsija mindig mercis, Audis , bmws > na nem a C emberekre gondolok azt tegyük hozzá. És mindig a vékony vagy sportos trendi de már rànézésre is ellenszenves (mama - papa alá tolta a saját céget és vagyont ) típusú férfiak.

Mindig azzal jöttök hogy a nők nem a külsőségekre meg a pénzre mennek de a valóságban 100 esetből 90 nél pedig ez látható.

2023. júl. 31. 06:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
91%
Akkor szerezz egy audit és le van tudva.
2023. júl. 31. 06:29
 2/74 anonim ***** válasza:
86%

Sokat számít a sárm meg milyen életkörülmények él a másik. Ezt senki nem vitatta. De akinek nincs nője nem a kocsi miatt vagy a státusza miatt nincsen...ezt kéne felfogni, de úgyse fogod.

Érdekes. Én is látok ilyet, de rengeteg Skodást, Suzukist vagy Renaultost is ahol szép nő van. Csak a hülye agymenésetek miatt fel sem tűnik.

2023. júl. 31. 06:35
 3/74 A kérdező kommentje:

1

De én konkrétan semmit (pár 100 ezer Ft-ot) örököltem a szüleim halála után. És sose segítettek semmiben az életem során. Hogyan legyen egy 50 milliós autóm?

2023. júl. 31. 06:36
 4/74 A kérdező kommentje:

2

Előfordul abban a fennmaradó 10% ban. De a többség anyagias.

2023. júl. 31. 06:41
 5/74 anonim ***** válasza:
92%

Te is úgy tetted fel a kérdést, hogy vékony, csinosabb szép nő.

Ugyanúgy külsőség, csak a nők a saját külsejükkel hívják fel magukra a figyelmet. A férfiak pedig a környezetüket teszik vonzóvá (autó, cég, pénz).

2023. júl. 31. 07:05
 6/74 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem örököltél sokat, akkor dolgozz meg érte vagy ne akarj olyan nőt. Ennyire egyszerű.
2023. júl. 31. 07:16
 7/74 anonim ***** válasza:
81%
Mégis igaz az incelek felszínessége amiért sosem lesz nőjük? Csak a vékonycsinosjobbfajtafiatal nő a NŐ a többi nem is létezik?? Na ugye. A világ rendje pedig meghatározza kinek lesz párja milyen hozzáállással és kinek nem.
2023. júl. 31. 07:17
 8/74 anonim ***** válasza:
96%

A legtöbb embernek nincs 50 milliós autója... fura téveszméid vannak erről.

De egyébként egész jól kinéző kb 10-12 éves autó szerezhető már 2-4 millió Ft körül.. amiről meg nem mondod a korát. Az autó egy nagyon értékvesztő dolog.. mármint oké, hogy új korában volt 30 millió az 10 év múlva lesz 3.. szóval ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem lehetetlen dolog és nem kell hozzá még csak gazdag szűlő sem.

Viszont sajnos két buktató is van ebben..

1. Attól még nem fog beülni melléd egy nő sem, mert veszel egy ilyen autót.

2. Ilyen autót venni olykor egy halálos ítélet is a pénztarcádra, mert ilyen 250-300e km után előjöhetnek olyan hibák, hogy még egyszer ráköltheted amennyiért vetted.

2023. júl. 31. 07:18
 9/74 A kérdező kommentje:
Jah hogy aki rossz körülményekből indul annak nem jár elfogadható külsejű partner? Mint valami szent írást úgy hajtogatjàtok ez itt.
2023. júl. 31. 07:19
 10/74 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy "jár"?

Tudom, hogy nehéz de próbálom elmagyarázni neked..

Alanyi jogon nem jár neked semmi, még levegő sem, csak mégis elszívod. Ha nem teszel érte és csak hisztizel akkor ez nem is fog megváltozni..

2023. júl. 31. 07:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!