Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Erről mi a véleményetek?
Ti szoktátok azt látni, amikor előnytelenebb külsejű férfinek van barátnője?
Itt egy példa, én ma láttam őket:
Tudom le fogjátok szólni mindkettőt, de ezt most tegyük félre. :) Viszont együtt vannak.
És szoktam látni, hogy a külső nem minden, akár ha a nő nem annyira szép, akár ha a férfi nem vonzó.
Sokaknak nincs önbizalma, hogy ők kellhetnek bárkinek is. De ha az ember figyelmes, akkor láthatja, hogy bőven van rá esély, épp ezért kéne meglátni azokat, akiknek ez sikerült, nem mindig beleesni abba, hogy úgysem lesz senki. Ez biztos hogy nem könnyű.
Nem vagyok incel, de szerintem egy tök átlagos párt láthatunk éppen.
A csaj se egy topmodell, bár elég műnek tűnik. Nekem.
Ne az emberek külsejét hagyjuk, hanem pont, hogy az inceleket inkább.
Még valami. Náluk nem csak külsőleg, de belsőleg is komoly gondok vannak.
En klyanokat lattam eddig pl hogy 10 pontos nő a biztonsag miatt van az 5 pontos pasival
Meg amikor kiderult hogy a szep nőnek fogyatekossaga van(irtozatosan kancsi)es azert van ronda pasival mert sak annak kell.
Most komolyan el tudjátok képzelni, hogy a nő valódi szexuális vágyát érez egy ilyen férfi iránt?
Max heti 1x van egy vigasszex + a nő csalja valami Tinder Chaddel
Nyilván lefut ilyenkor a hibakereső, nem számítottam másra. :)
De mégis konkrétan tudok több ilyet, akiknél minden oké, vonzalom is van abszolút, nem gazdag a srác, nem őrült a nő stb.stb. :D tehát az összes ilyen feltételezés megbukik, egyszerűen megszerették egymást. El kell fogadni, hogy van ilyen, én látok bőven ilyen párokat. Aki nem akarja meglátni ezt is, az nyilván nem fogja, mindig lesz valami, ami miatt tuti nem stimmel, csalja a nő, gazdag a pasi, stb. Egy valamivel nem számolnak ilyenkor, amikor tényleg őszinte.
"vonzalom is van abszolút"
Honnan tudnád? Ott vagy velük az ágyban?
“Ott vagy velük az ágyban?”
Velük az ágyban? Inkább vele meg a másik szobában vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!