Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Erről mi a véleményetek?
Ti szoktátok azt látni, amikor előnytelenebb külsejű férfinek van barátnője?
Itt egy példa, én ma láttam őket:
Tudom le fogjátok szólni mindkettőt, de ezt most tegyük félre. :) Viszont együtt vannak.
És szoktam látni, hogy a külső nem minden, akár ha a nő nem annyira szép, akár ha a férfi nem vonzó.
Sokaknak nincs önbizalma, hogy ők kellhetnek bárkinek is. De ha az ember figyelmes, akkor láthatja, hogy bőven van rá esély, épp ezért kéne meglátni azokat, akiknek ez sikerült, nem mindig beleesni abba, hogy úgysem lesz senki. Ez biztos hogy nem könnyű.
A linken közreadott lányt például én sem. Egy krva mosolyt nem tudott összehozni a teljes "műsorban", csak a kifejezéstelen arccal való pillogás ment végig, a hangszínben pedig kb. ugyanezt hozta. Két kvázi emberi reakciót mutatott, az egyiket akkor, amikor megjegyezte a partnerének, hogy milyen gyorsan eszik, a másikat pedig ahogy azon röhögcsélt, hogy a fickó kidögölve hentereg a kövön.
Van, amit nem kompenzál semmilyen külső, de szerencsére a felvetés szigorúan elméleti, a pasijának kell, hogy ez a mutatvány elég legyen.
Nem akartam lehúzni, azt írtam le, hogy nekem miért nem tűnik vonzónak (gyk: miért nem dugnám meg). Ez semennyire sem befolyásolja szerencsére az ő jólétüket.
Értsd: itt én vagyok az ugató kutya, ők meg a haladó karaván.
Sajnos nem tudok. Nem azért, mert akár az ismeretségi körömben ne lenne néhány "furcsa pár" láthatóan évek óta működő kapcsolatban, hanem mert nem vagyok igazán jártas a közösségi média világában, ráadásul az a gyanúm, hogy ha valaki az átlagnál jobban kifelé él, annak az átlagnál eleve fontosabb lesz a külső, ezért sántikálna a legtöbb példa. Viszont érdemes leülni egy péntek késő délután egy városi forgalmas téren, és megnézni a párokat, ha életszagú példára vágyik valaki. Ott sétál fel-alá a valóság mindenféle méretben-formában-korban és párosításban.
Az inceleket pedig azért nehéz meggyőzni, mert ahhoz, hogy ilyen hiedelmeket tudj ápolni teljes mellszélességgel, oda az kell, hogy vagy a szociális kapcsolataid legyenek beszűkültek, vagy a valóságérzékelésed torzuljon. Meg azt hiszem, szükséges a recepthez egy nagy rakás frusztráció.
Ezeket a hiedelmeket kívülről akkora eséllyel lehet megtörni, mintha egy paranoiásnak próbálnád elmagyarázni, hogy valójában senki sem üldözi. Minden érved a tévképzetet fogja csak erősíteni, mert az énvédelem megköveteli, hogy létezzen a legendához illeszkedő magyarázat, és a szembenézés elől menekülő felpörgetett tudat ezt meg is teremti.
Maximálisan értékelve a jószándékod, szerintem sajnos ezzel nem nagyon lehet segíteni.
37: teljesen egyetértek.
Az eredeti kérdésre nem sikerült a többségnek válaszolni, ehelyett minősíteni igen. Nem minősíteni kellett a videót, nem ez volt a kérdés.
De ha nem jó példa erre a videóban lévő pár, akkor lehet mutatni olyat, aki tetszik. A lényeg ez lett volna. De nem… a szokásos leminősités beindult, pedig direkt írtam, hogy ezt most hagyjuk!
Nem kötelező hozzászólni. Ha valami nem tetszik, lehet továbbmenni egy másik kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!