Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi így azonnal kiesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi így azonnal kiesett a nőknél?

Figyelt kérdés
Ismerkedtek egy férfival, megvan a közös vonzalom, intelligens, humoros. Aztán a kapcsolat elején bevallja, hogy parafíliája van. Nem pedofília, és nem is éli ki ezt a fajta vonzalmát, nem is tudná egykönnyen. Ez azonnali kizáró oknak számít?

2023. júl. 30. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez a férfi te magad vagy.

Előbb leírod, hogy "Egy férfi így azonnal kiesett a nőknél?", utána meg "ismerkedek egy férfival".

Ordít a kérdésről, hogy egy olyan férfi vagy, aki retteg attól, hogy a nők nem fogadják el a - lényegében - "szexuális devianciájukat", ezért egyes szám 3. személyben írtad ki a kérdést.

Figyelj, a nők többsége nem tolerálja az ilyen "fíliákat", érted, szóval az, hogy azonnal kiestél e azt nem mondhatjuk biztosra, mert vannak nők (kevesen), akik hozzád hasonlóan perverzek, velük tudnál kooperálni.

A többi nő nem fogja elfogadni.

2023. júl. 30. 13:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus haverom kérdezi dolog. Nézd, itt te vagy a pasi. Igen, minden parafília instant kizáró ok. Nem csak a pedofília. A szex nekem nem arról szól, hogy a gyomrom megfordul a másik beteg vágyaitól.
2023. júl. 30. 13:33
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Én díjazom azt, ha vki őszintén bexél magáról -pláne az elején-

, nem pedig x év múlva derül ki mi van vele...

2023. júl. 30. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

3.

Én is díjazom. Egy teljes kapcsolatmegszakítással.

2023. júl. 30. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azt csinálsz vele amit akarsz, nehogy már én döntsem el, h neked mi a jó.
2023. júl. 30. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
sajnos nem. Az ilyenek is szaporodnak és továbbadják ezeket a beteges dolgokat az utódjaiknak is.
2023. júl. 30. 14:12
 7/13 A kérdező kommentje:

"Az ilyenek is szaporodnak és továbbadják ezeket a beteges dolgokat az utódjaiknak is."

Ez nem örökletes dolog, hanem szerzett.

2023. júl. 30. 15:22
 8/13 Laylah ***** válasza:
100%

Zárójelben jegyzem meg, hogy nem azt írta a kérdező, hogy "ismerkedek egy férfival", hanem, hogy "ismerkedtek".

Az elnyomott vágy sosem vezet jóra, a kiélt pedig nem biztos, hogy elfogadható, így valószínűleg igen, hosszú távú kapcsolatra off.

2023. júl. 31. 11:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen parafilia?
2023. júl. 31. 11:42
 10/13 A kérdező kommentje:

"Milyen parafilia?"

Elhunytak.

2023. júl. 31. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!