Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi így azonnal kiesett a nőknél?
Szerintem ez a férfi te magad vagy.
Előbb leírod, hogy "Egy férfi így azonnal kiesett a nőknél?", utána meg "ismerkedek egy férfival".
Ordít a kérdésről, hogy egy olyan férfi vagy, aki retteg attól, hogy a nők nem fogadják el a - lényegében - "szexuális devianciájukat", ezért egyes szám 3. személyben írtad ki a kérdést.
Figyelj, a nők többsége nem tolerálja az ilyen "fíliákat", érted, szóval az, hogy azonnal kiestél e azt nem mondhatjuk biztosra, mert vannak nők (kevesen), akik hozzád hasonlóan perverzek, velük tudnál kooperálni.
A többi nő nem fogja elfogadni.
Én díjazom azt, ha vki őszintén bexél magáról -pláne az elején-
, nem pedig x év múlva derül ki mi van vele...
3.
Én is díjazom. Egy teljes kapcsolatmegszakítással.
"Az ilyenek is szaporodnak és továbbadják ezeket a beteges dolgokat az utódjaiknak is."
Ez nem örökletes dolog, hanem szerzett.
Zárójelben jegyzem meg, hogy nem azt írta a kérdező, hogy "ismerkedek egy férfival", hanem, hogy "ismerkedtek".
Az elnyomott vágy sosem vezet jóra, a kiélt pedig nem biztos, hogy elfogadható, így valószínűleg igen, hosszú távú kapcsolatra off.
"Milyen parafilia?"
Elhunytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!