Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mindenkinek azt tanácsolják hogy gyúrja ki magát?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom, "gyúrd ki magad", külföldi videókban is "go hit the gym". Elvileg van valami evoluciós ösztön a nőkben ami az egészséges és erős fizikumra vonaztozik és instant kivált belőlük valamit. Én is bodyzom, viszont a sport szeretetéért elsősorban, a férfiak nagyrésze aki megfogja a vasat nemigen akarja lerakni mert a szenvedélyévé válik.2023. júl. 27. 04:53
31/43 A kérdező kommentje:
Úgy is a külső határozza meg leginkább az ember sikerességét.
2023. júl. 27. 08:39
32/43 anonim válasza:
Sz manapság nem igaz! Inkább azt mondják mint elvárás hogy legyél férfiként vékony!!!! 65-75 kg között. Mert könnyebb a vasat emelgetni hogy izmos legyél, mint odafigyelve éveken àt dietasan enni! És nem akarjàk megkönnyíteni a dolog hogy ha izmos vagy már jó. Nem Jó! Legyél vékony örökre mert azt nehezebb tartani.
33/43 anonim válasza:
Neked is vonzóbb szerintem egy formás, feszes női test, mint egy löttyedt narancsbőrös. Ugyanígy nekem is a feszes, izmos férfi test a vonzó.
34/43 A kérdező kommentje:
Az biztos, az igényeimet tuti nem adom le.
2023. júl. 27. 09:44
35/43 anonim válasza:
Pivet MadKilla alacsony, még a lábával is van valami, calisthenics athlete és bboy. Nem hiszem, hogy gondja lenne csajok terén... Ennyit egyesek gondolkodásáról...
36/43 anonim válasza:
Tegyuk rendbe a dolgokat. A 21 szazadban elunk, elhizni nem meno. Sportolni meno. Senki nem azt mondja, hogy szteroidozd szet magad es legyel hegyomlas. Hanem azt, hogy legyen egy hobbid, ami sporttal kapcsolatos. Es itt altalaban nem a sakkra gondolnak. Jarj focizni, uszni, bringazni, turazni stb. Az megadja azt az alap kondiciot, amitol mar nem esel ossze, ha a buszhoz oda kell futni. Ennyi boven eleg a noknek, de nem, te csakazertis emelgeted szakmanyban a sulyokat, hogy utana frocsogd tovabb, hogy a noknek semmi sem jo. Neked valojaban az agyaddal van gond, nem a kulalakoddal. Amig nem tudsz leszakadni a szelsoseges hulyesegekrol, addig ne vard, hogy valaki ebben partner lesz melletted.
37/43 anonim válasza:
Én könnyen le teszem a vasat mert elajulok par gyakorlat utan.. nem kell nekem ez az ajulas erzes es gyengeseg !
38/43 A kérdező kommentje:
36.Szerintem te ne szakértsd meg a gondolkodásom egy anonim oldalon keresztül.
2023. júl. 27. 18:07
39/43 anonim válasza:
Szerintem meg ne elj vissza az anonim kerdesekkel, ha hulye vagy.
40/43 anonim válasza:
Egyénfüggő lehet. Nagyjából ~12 évet jártam edzőterembe a sport szeretete miatt (kb. a covid kezdetekor és lezárásokkor hagytam abba, nem volt már motivációm). Sosem volt senkim (akkoriban), hiába néztem ki viszonylag sportosan. Jóképűbb nem leszel, dumád sem lesz. Van akinek némi önbizalmat ad, én ugyanaz a halkszavú srác voltam, csak izmosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!