Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt tanácsolja “sportolj, gyúrd ki magad”. De ha én szívbeteg vagyok akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ronda arcom van, mindenki szerint is. A tanács amit mindig kapok, hogy sportoljak, gyúrjam ki magam, akkor jobb lesz az összkép. Viszont én nem sportolhatok! Na ilyenkor mi van? Mit csináljak?
2023. márc. 23. 15:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Táplálkozz megfelelően és akkor nem fogsz elhízni. Gondolom szívbetegként sem vagy letiltva az összes sportról, csak a megterhelőekről. Konzultáltál orvossal, hogy milyen mozgásformák a megengedettek a számodra? Pl úszás?
2023. márc. 23. 15:02
 2/20 anonim ***** válasza:
68%

Nálam túrós tészta van.

Nálad viszont nem kicsit lazult fel az ékszíj az agyban,úgy látom.

3/20 anonim ***** válasza:
22%

Teremts egzsizenciát.

Szivesen

4/20 anonim ***** válasza:
99%

Szícbetegként nem sportolhatsz?

Ez is új. Eddig a szívbetegeknek pont, hogy rendeszes (de nem megterhelő!) testmozgást jaánlottak, hogy ne romoljon tovább az állapotuk....

2023. márc. 23. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:
2023. márc. 23. 15:17
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Kardiót nem lehet, pl. hosszútávú futás, foci vagy lépcsőzés, hegymászás. De hát járhatsz úszni a saját laza tempódban, csinálhatsz fekvőtámaszt, planket pláne (azt 90 éveseknek is szabad), és mehetsz bicajozni sík terepen, sétálhatsz nagyokat. Ha a kanapén ülsz, csak rosszabb lesz az állapotod. A rendszeresség és fokozatosság fontos.
2023. márc. 23. 15:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Van egy jó pár saját testsúlyos edzés, amivel jó diétával kiegészítve, elég pengére pattinthatod ki magad és ezek egyáltalán nem megerőltető edzésformák. Szóval bocs, de szerintem ez a szívbeteg vagyok csak egy önigazolás a saját lustaságodra.
2023. márc. 23. 15:33
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

Azért javasolják a gyúrást, mert azt a legutolsó cigó is meg tudja csinálni. Főleg hogy szedj is mellé valamit, mert hát nincs idő évekig sz*rakodni ilyen marhaságokkal. Meg hát jól jellemzi a műanyag világunkat, tehát csak a külsőség. Szerintem meg diplomázz le, teremts egzisztenciát.

6. Jókat írsz, de az ilyen jellegű sportok nem hozzák az azonnali 48-as karokat, meg a jó nagy hátat. A gyúrás ma már nem sport, hanem kozmetika. Na meg egy új identitástudat, hogy ÉN vagyok a kigyúrt, ÉN vagyok most már minden nő álma! Identitás. Olyan mint a luxusautó. Az is identitást kölcsönöz. ÉN vagyok a gazdag, ti meg a csórók. Sajnos a mai emberek élete ilyen identitások között zajlik, na meg az ellentétjei. Szegény vagyok, lúzer vagyok, szerencsétlen vagyok, csúnya vagyok.

Jók ezek a dolgok, csak az a tragikomédia, hogy valójában meg f*ngjuk sincs az embereknek hogy valójában kik is ők. Ha még foglalkozni is szeretnél magaddal, azt meg az internet meg az online világ nem engedi, mert az összes idődet lekötik. Fél óra naponta. Csak ennyi kellene. Csend, egyedül, kizárva a sok inger. Ennyi kellene az egészséges mentális élethez.

2023. márc. 23. 15:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szívbeteg nő vagyok és biciklizem saját tempóban. Ezt még a szívdokim is javasolta, hogy annyit, amennyi jól esik. Ebbe belefért tavaly a Balaton körbetekerése is 2 nap alatt.

Szóval biciklizni biciklizhetsz szívbetegként is.

2023. márc. 23. 17:46
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
9. Attól nem lesz kigyúrt, a nőknek nem fog tetszeni! 😂
2023. márc. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!