Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt tanácsolja “sportolj, gyúrd ki magad”. De ha én szívbeteg vagyok akkor mit csináljak?
9-es: Bringázástól nem lesz jó teste, 10-esnek igaza van. Oké, hogy nem kell szarrá gyúrni magát az embernek, de az ilyen rendszeres himi-humi mozgástól semm ise mfog változni. Én is naponta tekerek, nem vagyok elpunnyadva, mozgok, de csak a kondizástól, a megerőltető testmozgástól izmosodik az ember.
Nagyjából ezt a testet tartja a legtöbb nő a legvonzóbbnak:
De ilyen teste sem lesz senkinek sem csak attól, hogy néha fut egy pár kört, sétálgat meg bringázik. Ez is kemény edzés és étrend.
14-es: 3X tekertem körbe a Balatont, nem nagy cucc. Van egy eléggé alkesz haverom, ő egy nap alatt le tudta tolni az egészet.
Mint írtam, én is bringázok, régebben elég sokat mentem hoasszabb távokra is. Volt hogy random délután elindultam 50km-re lévő helyre, majd haza is tekertem. Mentem eléggé nehéz terepen is (erdő, hegyvidék) ugyanígy 50-60km-eket.
A Balatont amúgy sem minden nap tekered körbe, hanem mondjuk egy évben 1x, 2x.
Azt mondom ha valaki minden nap megy mondjuk 50-60km-t az már egész jó, de ettől sem fogsz "jól" kinézni. Tehát maximum vékony és fitt leszel, nem lesz rajtad felesleg. De izmosnak nem fogsz tűnni.
"azért azt nem gondolod, hogy egy átlagos nő ilyen férfitestet vár el?"
Nem ezt írtam, ne forgasd ki a szavaim. Azt írtam ,hogy nagyjából a linkelt test a LEGVONZÓBB a LEGTÖBB nő számára.
Vékony vagyok, diétát tartok egész évben (csak egészséges ételeket eszek).
2 szívműtétem volt, az orvos azt mondta 2 kilogrammnál többet nem emelhetek, illetve jobb ha nem megy fel hosszútávon a pulzusom, ne terheljem magamat. Sétát ajánlott, amit csinálok is napi szinten a kutyámmal.
12. Ja, ilyen az ideális pasi test? Vagyis ez lenne az átlag? 😂
Kár hogy alig látni olyan nőt, aki nőben hozná ezt az "átlag" elvárást. Gondolom 40-50-60 felett is ez az elvárás, kiegészítve stabil egzisztenciával, 2-3 beszélt nyelvvel, világ polgár életmóddal, sármmal, humorral. Meg hogy az ilyen férfiak érjék be a 75kg-os 3 gyerekes zsíros hajú elvált asszonyokkal. Mert a minőség csak egy irányból elvárható, visszafelé már szexizmus és bunkóság, na meg felszínesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!