Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt tanácsolja “sportolj, gyúrd ki magad”. De ha én szívbeteg vagyok akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ronda arcom van, mindenki szerint is. A tanács amit mindig kapok, hogy sportoljak, gyúrjam ki magam, akkor jobb lesz az összkép. Viszont én nem sportolhatok! Na ilyenkor mi van? Mit csináljak?
2023. márc. 23. 15:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb nőnek nem a kigyúrt, hanem a normál testalkatú férfi tetszik. Attól nem lesz népszerűbb, hogy fonottkalácsra pumpálja a testét. Inkább intellektusra kellene gyúrni.
2023. márc. 23. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

9-es: Bringázástól nem lesz jó teste, 10-esnek igaza van. Oké, hogy nem kell szarrá gyúrni magát az embernek, de az ilyen rendszeres himi-humi mozgástól semm ise mfog változni. Én is naponta tekerek, nem vagyok elpunnyadva, mozgok, de csak a kondizástól, a megerőltető testmozgástól izmosodik az ember.

Nagyjából ezt a testet tartja a legtöbb nő a legvonzóbbnak:

[link]

De ilyen teste sem lesz senkinek sem csak attól, hogy néha fut egy pár kört, sétálgat meg bringázik. Ez is kemény edzés és étrend.

2023. márc. 23. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
12-es - azért azt nem gondolod, hogy egy átlagos nő ilyen férfitestet vár el? Ne legyen puhos hasa, puha segge, meg elhízva. Egyáltalán nem kell, hogy kockás hasa legyen, hidd el. A normál testalkat elegendő, és az nem itt kezdődik. Igen, mindenkinek tetszik, de egy átlagos nő, aki szintén nem Angelina Jolie, nem ilyen elvárásokkal él. De az nem jó módszer, hogy úgyse tudok ilyen lenni, akkor inkább fekszek tovább a kanapén és tömöm magamba a csipszet.
2023. márc. 23. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
12, te "néha sétálgat meg bringázik" kategóriába sorolod napi 110 km letekerését? 9es ugyanis ezt írta, a Balatonkör 220 km és ő 2 nap alatt lenyomta.... Aki ezt megcsinálja, az elég jó passzban van.
2023. márc. 23. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es: 3X tekertem körbe a Balatont, nem nagy cucc. Van egy eléggé alkesz haverom, ő egy nap alatt le tudta tolni az egészet.

Mint írtam, én is bringázok, régebben elég sokat mentem hoasszabb távokra is. Volt hogy random délután elindultam 50km-re lévő helyre, majd haza is tekertem. Mentem eléggé nehéz terepen is (erdő, hegyvidék) ugyanígy 50-60km-eket.

A Balatont amúgy sem minden nap tekered körbe, hanem mondjuk egy évben 1x, 2x.

Azt mondom ha valaki minden nap megy mondjuk 50-60km-t az már egész jó, de ettől sem fogsz "jól" kinézni. Tehát maximum vékony és fitt leszel, nem lesz rajtad felesleg. De izmosnak nem fogsz tűnni.

2023. márc. 24. 06:12
 16/20 anonim ***** válasza:

"azért azt nem gondolod, hogy egy átlagos nő ilyen férfitestet vár el?"

Nem ezt írtam, ne forgasd ki a szavaim. Azt írtam ,hogy nagyjából a linkelt test a LEGVONZÓBB a LEGTÖBB nő számára.

2023. márc. 24. 06:13
 17/20 anonim ***** válasza:
A kerdezo szamara egy vekony es fitt test is nagy elorelepes lenne mar szerintem :-)
2023. márc. 24. 08:17
 18/20 A kérdező kommentje:

Vékony vagyok, diétát tartok egész évben (csak egészséges ételeket eszek).

2 szívműtétem volt, az orvos azt mondta 2 kilogrammnál többet nem emelhetek, illetve jobb ha nem megy fel hosszútávon a pulzusom, ne terheljem magamat. Sétát ajánlott, amit csinálok is napi szinten a kutyámmal.

2023. márc. 24. 09:50
 19/20 anonim ***** válasza:

12. Ja, ilyen az ideális pasi test? Vagyis ez lenne az átlag? 😂

Kár hogy alig látni olyan nőt, aki nőben hozná ezt az "átlag" elvárást. Gondolom 40-50-60 felett is ez az elvárás, kiegészítve stabil egzisztenciával, 2-3 beszélt nyelvvel, világ polgár életmóddal, sármmal, humorral. Meg hogy az ilyen férfiak érjék be a 75kg-os 3 gyerekes zsíros hajú elvált asszonyokkal. Mert a minőség csak egy irányból elvárható, visszafelé már szexizmus és bunkóság, na meg felszínesség!

2023. márc. 25. 13:13
 20/20 A kérdező kommentje:
19 azért ebben igazad van!
2023. márc. 26. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!