Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mindenkinek azt tanácsolják hogy gyúrja ki magát?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom, "gyúrd ki magad", külföldi videókban is "go hit the gym". Elvileg van valami evoluciós ösztön a nőkben ami az egészséges és erős fizikumra vonaztozik és instant kivált belőlük valamit. Én is bodyzom, viszont a sport szeretetéért elsősorban, a férfiak nagyrésze aki megfogja a vasat nemigen akarja lerakni mert a szenvedélyévé válik.
2023. júl. 27. 04:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
33%

Ez egy rohadt szar tanács. A kigyúrt test kevés nőnek tetszik igazán.

A legjobb ha jó fizikumod van és látszik, hogy edzel rá, tehát szálkás vagy, sportos, nem löttyedt. De ez nem kigyúrt! Kb. az a test a nyerő, amilyen Brad Pitt-nek volt a Harcosok klubjában. Annál kigyúrtabb a legtöbb nő számára már taszító vagy inkább félelmetes.

1-es: a nő ideál koronként változott.

Régebben inkább a húsosabb, nagyseggű, nagy mellű, kerek arcó nők voltak az igazán kívánatosak, a vékonység csak mostanában lett divat. A termékenységet jelző tulajdonságok általában a fontosak, ahogy a férfiaknál a jó genetikai hátteret, jó fizikumot mutatók.

2023. júl. 27. 06:13
 12/43 anonim ***** válasza:
41%

"A kigyúrt test kevés nőnek tetszik igazán."

Nekem az ismerőseim (meg én is) ezen kevés nők vagyunk.

2023. júl. 27. 06:15
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

11. "A legjobb ha jó fizikumod van és látszik, hogy edzel rá, tehát szálkás vagy, sportos, nem löttyedt. De ez nem kigyúrt!"

Pedig a legtöbben ezt értik a kigyúrt alatt. Amit naturálban el lehet érni 2-3 év alatt rendesen edzőterembe járva rendes étrendet tartva átlag genetikával. Kigyúrt alatt nem a Mr. Olimpiákra gondolnak a legtöbben, hanem arra a tónusus, izmos, szálkás, sportos alkatra. Mivel ha belegondolsz már ez is a férfiak csak pár százalékának van. Az a kigyúrt, amit te értesz, az meg a férfiak 0,1%-a.

2023. júl. 27. 06:22
 14/43 anonim ***** válasza:
34%
A kigyúrt nekem a normális focista. A túlzásba esett kigyúrt az amerikai focista. Aki olyan, mint egy tölcsér fagyi.
2023. júl. 27. 06:27
 15/43 A kérdező kommentje:
Szálkás jelentése=kigyúrt, izmos fickó alacsony testzsíron, tömegelés után azért van szálkásítás hogy megszabaduljunk a zsírtól.
2023. júl. 27. 06:34
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek meg, hogy fogyjanak. Ugynaz...
2023. júl. 27. 06:34
 17/43 A kérdező kommentje:
Én jobban szeretem ha egy nő naturál izmos, avagy nem gebe hanem van némi vázizma.
2023. júl. 27. 06:39
 18/43 anonim ***** válasza:
Izomért dolgozni kell valamit.
2023. júl. 27. 06:42
 19/43 A kérdező kommentje:
Már második hónapban járok, annyira már nem vagyok skinny fat alkat.
2023. júl. 27. 06:45
 20/43 anonim ***** válasza:
Arra reagáltam, hogy "naturál izmos".
2023. júl. 27. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!