Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a magyar férfiak elleni antipátiám?

Figyelt kérdés

Csinos, egyedülálló, kedves, odaadó, vékony, egészséges, gyermektelen nő vagyok, jó anyagi háttérrel és még sosem volt párkapcsolatom.

Az oka, hogy itt élek Magyarországon és nem szeretnék magyar férfit, bármilyen jól is nézzen ki vagy bármilyen sok pénze is legyen.

2023. júl. 26. 00:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Kb 4 milliárd férfiból 5 millió magyar. Bőven tudsz miből választani.

Nem is értem a problémát.

2023. júl. 26. 07:25
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
Látom megint megy az összevissza fel-le szavazgatás. :D Jó szórakozást! Nem érdekes, hogy tök másra találta ki ezt az oldal, de csináljátok csak.. :D
2023. júl. 26. 07:45
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nem a Magyar férfiakkal van bajod, hanem egy bizonyos réteggel, de azokkal nekem is.

Na olyanból itt a gyk-n nincs, ha lenne, el nem olvasnád, amit idekreálna.

Sajnos a lakosság jórésze kezd ilyen lenni. :(

2023. júl. 26. 08:20
 24/32 anonim ***** válasza:
47%

Menj hozzá egy arabhoz negyedik feleségnek.

N

2023. júl. 26. 08:45
 25/32 anonim ***** válasza:
32%
22. A szavazásnak itt semmi értelme, nem a válasz hasznosságát szavazzák, hanem hogy a kis lelküknek megfelelő-e. Mivel a gyk egy feminista, sőt vér feminista oldaL, így 90%+ könnyedén elérhetsz ha beleállsz az incel/férfi gyalázásba. Bármit írhatsz amivel lehúzod őket, garantált a 80-100%. Gyakorlatilag a % arány az azt mutatja, mennyire képviseled az oldal feminista irányzatát.
2023. júl. 26. 08:49
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

Úgy 99%, hogy nem nő vagy csak unatkozol.

Túl sok erre utaló jelet hagytál még ebben a pár sorodban is...

2023. júl. 26. 09:06
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj. Ismerek egy csomó embert aki nem hajlandó magyar pasikkal.

Simán megoldották Dubaiban, Svájcban, Olaszban ....

Ott még jobban is élnek.

2023. júl. 26. 09:52
 28/32 anonim ***** válasza:
70%
27. El is adják akit lehet ..
2023. júl. 26. 10:43
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
Mindenkinek olyan a világ, amilyennek látni akarja! Szóval mi a kérdés?
2023. júl. 26. 10:58
 30/32 A kérdező kommentje:

Kedves vagyok, minden magyar férfival is, csak nem szeretnék párkapcsolatot magyar férfival.

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást.

2023. júl. 26. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!