Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a magyar férfiak elleni antipátiám?

Figyelt kérdés

Csinos, egyedülálló, kedves, odaadó, vékony, egészséges, gyermektelen nő vagyok, jó anyagi háttérrel és még sosem volt párkapcsolatom.

Az oka, hogy itt élek Magyarországon és nem szeretnék magyar férfit, bármilyen jól is nézzen ki vagy bármilyen sok pénze is legyen.

2023. júl. 26. 00:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

"Ha random leutok elotted egy embert es ramosolygok egy masikra, akkor kedvesnek fogsz talalni?"

A mosolygás nem kedvesség. Aki csak simán mosolyog, azt sem találom kedvesnek, csak mosolygósnak. Az analógia úgy lenne helyes, hogy ha leütök egy embert, egy néninek meg felpakolom a szatyrait a buszra, akkor kedvesnek találsz-e.

Mit tett az ember, akit leütöttél?

2023. júl. 26. 04:32
 12/32 anonim ***** válasza:
73%

Tehát te egy rasszista szűz vagy?

Költözz germanisztánba.

2023. júl. 26. 05:01
 13/32 Noren1989 ***** válasza:
76%
Kiràj, hogy ekkora troll vagy, Laczus!
2023. júl. 26. 05:16
 14/32 anonim ***** válasza:
35%

Szia, kérdező! Akkor én vagyok a te embered! Nem nézek ki jól és pénzem sincs valami túl sok, viszont pont csinos vékony, barátnőt keresek!

165 centi vagyok, 90 kiló.

Írj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.

2023. júl. 26. 06:13
 15/32 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, nem tudom, hogy csak a férfiakkal van-e problémád, vagy kompletten az itt élő mindenkivel?

Én pl elvágyom külföldre, és konkrétan meg is van melyik országba. Nem szeretek itt élni. A kulturális örökséggel, meg ezekkel nem lenne bajom, de az emberekkel igen. Irtó erkölcstelen, rosszindulatú, és taszító lett az ország. És azon csodálkozom, hogy itt mindenki tudja a tutit, de közben erre a rosszindulatú, elhanyagolt, lenéző stílusra várjuk ide a turistákat. Ezt így hogy?! Mégis mit fognak látni? Fogják ajánlani másoknak? És ez még irreálisan drága is!

Lehet, hogy te teljesen más ok miatt választanál külföldit, de nemcsak te vagy így.

Ahova kiköltöznék érdekes módon oda van most is honvágyam, ez már azóta így van, amióta először ott voltam. Pedig látom ott is a problémákat, de mégis van ott életkedvem, rájöttem hogy lehet szeretni élni, és tudok pozitív lenni.

Itthon nincs értelme normálisan felöltözni sem, mert egyből érzed, hogy vagy hülyének néznek, vagy külföldinek. :D Abszolút lehúzó a hangulat. Nagyon mások fejben itt, és mások külföldön.

De kifejthetnéd, hogy te miért látod úgy, ahogy, kíváncsi lennék milyen érveid vannak. Nem biztos, hogy az ellenérzést kell leküzdeni. Vagy nálad esetleg egy kis sznobság is belejátszik ebbe? :)

2023. júl. 26. 06:25
 16/32 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy! Randizz afgánokkal, azok majd betartják a feminizmust, és végre egyenrangú kapcsolatban lehetsz!
2023. júl. 26. 06:57
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ne magyar férfiakkal ismerkedj.

Meg ha lehetséges ne Magyarországon élj. Ha nem akkor szimplán más országokban ismerkedj, bár Magyarországon is van elég nem magyar szóval van itt is esélyed. Nem is értem miért akarod legyőzni, ha nincs ingered hozzá.

2023. júl. 26. 06:58
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell legyőznöd. Az élet úgyis olyan szituációkat dobál eléd, ami valamilyen irányban elmozdítja a véleményedet. Most ez jó/rossz, majd eldől. Tőled nem kevesebb az ismerkedni vágyók száma itthon.
2023. júl. 26. 07:17
 19/32 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy. Van itt annyi menekült válassz azok közül.
2023. júl. 26. 07:19
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezek, tök egyszerű, nem ismerkedek magyar férfiakkal. Elmegyek bármelyik pesti szórakozóhelyre, 90%-ban úgyis külföldiek vannak. Vagy Tinderen csak külföldieket húzol jobbra.
2023. júl. 26. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!