Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet nehéz dolga az átlagos nőknek a társkereső oldalakon ha egy nap 100 levél érkezik?
22: Nem írok 600 embernek, se 100-nak, szimplán okfejtést vezettem le...
Nem megyek házibuliba, mert nem érdekel ilyesmi, nem az a típusú személy vagyok.
Én szívesebben olvasok inkább adatlapokat (legalábbis aki ad normális leírást magáról...), és akkor egyből látom hogy pl. passzolunk alap dolgokban, érdeklődésekben. Aki ez alapján szimpatikus elsőre, azoknak írok, és közben tisztában vagyok vele, hogy csak egy kis % fog válaszolni, mert egyszerűen így működik jelenleg.
Igen, lehet utcán is ismerkedni, sőt lehet bárhol ismerkedni, csak eléggé zsákbamacska, kivéve ha már van kontextus pl. hobbi kapcsán. De pl. nem mindenki jár feltétlenül olyan helyre hogy tele van szingli nőkkel. Mindenki úgy ismerkedik ahogy akar, engem ez nem zavar, vagy akár lehet online és offline is próbálkozni, a kettő nem zárja ki egymást. De ismétlem én szívesebben olvasok leírásokat, és akkor már tudom előre hogy akad sok közös.
#19 „Ha egyáltalán nem ismered, akkor miért írsz rá? :D Mert tetszik a feje? Vagy a segge? És nekünk ezt kéne értékelni?”
Félreértesz. Az előző hozzászólásomat arra reflektálva írtam, hogy valaki fentebb nehezményezte a több nőhöz történő levélírást. Egy másik játékosnak meg azzal volt baja, hogy „ugyanazt” a levelet másik 300 nő is megkapja.
És valóban, ahogy ügyesen le is írtad, nektek nőknek nem kell értékelni, mivel elég csak várnotok a sültgalambot, mert pontosan tudjátok, hogy előbb vagy utóbb, de jönni fog egy balfácán. Képzeld, mi férfiak nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust, mert akkor garantáltan egyedülállók leszünk életünk végéig.
Remélem így már érthető az a több 100 „ugyanolyan” levél… :D
25: Én egyetértek veled. Szerintem sokan félreértik az egészet. A nőknek ugyanúgy gondjaik vannak az online társkeresővel, mint a férfiaknak, csak teljesen más jellegű. Nekik nagyon erősen szűrni kell, turkálni a 'hulladék' között. Én sok nővel beszéltem erről, mivel érdekel a téma és kíváncsi vagyok, és megerősítették többször, milyen primitív megkereséseket kapnak, vagy akár szexuális ajánlatot, intim fotót.
Igen, lehet értelmes hobbiba fektetni, és kell is, jobb mint egy rakás időt pazarolni a társkeresőn vesződéssel. Ugyanakkor szerintem lehet egészségesen is használni, és igenis akadnak értékes emberek ott is. #23-ban írtam erről: én nem küldözgetek tonnaszámra levelet bárkinek csak mert nőnemű, de szívesen olvasok normális bemutatkozót, és ha úgy érzem lenne kapcsolódás, akkor miért ne, megér egy próbát.
Előző vagyok, még hozzá akartam tenni annyit:
Szerintem a félreértés egyik oka még, hogy sokan nem különböztetik meg hogy milyen jellegű megkeresést kap a nő. Hogyha normális párkapcsolatot keres, akkor hiába a sok levél, ha túlnyomó része alkalmira hajt. Ez nem siker, ettől nem jut előbbre.
És persze mindig lesz olyan, aki hajlandó bekamuzni az elköteleződést, hogy többet is akar, mint... aztán ha megtörtént a dolog akkor ghostol, lelép. Ezt férfiként is gusztustalannak tartom. Legyen őszinte a szándékairól az elejétől kezdve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!