Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozás a világ legegyszerűbb dolga ?
Egy kérdés alatt találtam ezt. Amúgy van benne valami! Aki teljesíti amit a nőt akarnak, legyen az akármelyik… annak már könnyű dolga lehet.
“Vannak női típusok , könnyű nekik megfelelni.
1. Típus ; akinek mindene a nyelvtudás meg a diploma = legyél diplomás és csinálj pár nyelvvizsgàt és már a le is cumizik majd
2. Típus ; anyagias enyhe goldigger ; nekik értelemszerűen gazdag pasi kell = keres annyi pénz és már jönnek is rad ezek
3. Akinek minden a felszín meg a trendiség =. Nézz ki jól , legyél sportos
Szóval egyszerű ez, de ha semmiben nem vagy jó és változtatni sem akarsz akkor viszont valóban egyedül maradsz.”
Korán kezdődik az incel hiszti. Egyébként továbbra is nem, nem és nem.
Nem mindenkinek annyi a célja, hogy dugjon. "Csajozni" <--- eljutni egy kapcsolatig egy lánnyal pedig szerintem nehéz. Szexet kialakítani valakivel manapság szerintem annyira nem, de aki nem is próbál csak ide hisztizik nap mint nap az oldalra annak sajnos csak a keze marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!