Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

István 2025 kérdése:

Elsőre mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány vagy is már anyuka mert van egy kisfia.

Nos 18 éves én 30 éves vagyok . Ismerjük egymást és úgy érzem hogy több is lehetne mint sima ismeretség. Viszont nem beszélgetünk utoljára is csak két mondatot váltottunk ennek 3 éve kb. Szeretném őt jobban megismerni és ha sikerül e egy párkapcsolatot ki alakítani vele megállapodni persze ha ő is úgy érzi. Csak nem tudom így majdnem ismeretlenül mit írjak neki .

tegnap 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel már ismeritek egymást, teljesen mindegy, mit írsz neki, pl rég láttad, érdekel mi van vele, stb... csak normális hangnemben tedd.

Ha nyitott a további ismerkedésre, válaszolni fog, ha nem, akkor is megpróbáltad.

tegnap 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem személyesen kellene kezdeményezned, amennyiben komolyak a szándékaid. Hogyha online próbálsz hősködni áradni fog belőled az önbizalomhiány, ami nagyon kevés nőnek tetszik.
tegnap 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen személyesen szeretnék veled beszélni de mivel jelenleg nem tudom hol lakik merre elérhető így muszáj vagyok neki írni. Én úgy gondoltam leírom neki hogy szeretnék vele találkozni beszélgetni persze előtte érdeklődnek felőle
tegnap 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!