Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak egy ismeretlen...

Mit írjak egy ismeretlen lánynak Facebook-on elsőre?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a lány 15 éves, ő 9-edikes, én 10-edikes vagyok. Egy iskolába járunk, és nagyon megtetszett. Pár nap elteltével megtaláltam Facebook-on, bejelöltem, hogy NA most írok neki, persze nem volt online, úgy meg elég necces írni egy -Szia, Hogy vagy? :) -ot. Azóta csak egyszer-kétszer láttam online, többi esetben mindig azt mutatja, hogy 15/25/akárhány perce volt aktív. Szerintem érthető, de ismeretlenül nem fogom megszólítani a folyosón, vagy akárhol, mivel nem tudom, hogy érdekelhetem-e, vagy ő érdekelhet-e. Először írni szeretnék neki Facebook-on valamit, amivel kicsit megismerem, és akár eldöntöm, hogy lenne értelme személyesen is találkozni vele. Éppen csak azt nem tudom, hogy milyen okkal írjak egy ilyen üzenetet, főleg úgy, hogy nem online.

Értelmes válaszokat várok.

#első #Facebook #ismeretlen lánynak
2015. máj. 3. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Írd neki bátran h "szia hogy vagy?" ;)
2015. máj. 3. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem aktív, és elég furcsán hatna, ha órákkal később látná!
2015. máj. 3. 18:09
 3/9 anonim válasza:
Szerintem inkább valahogy lekéne szólítanod őt.
2015. máj. 3. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Az lenne igazából a legjobb, de eddig amikor láttam, akkor nem volt meg a lehetőség, mert vagy ő volt körülvéve a barátnőivel, vagy én a barátaimmal.
2015. máj. 3. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
de a barátaidat ott tudod hagyni, amikor ő egyedül van, nem? majd csak meglesznek nélküled pár percig.
2015. máj. 3. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Ott tudom őket hagyni persze, csak nem szeretek magyarázkodni, főleg egy ilyen függő dologról, ami még nekem se világos teljesen :)
2015. máj. 3. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
El kell mondanom neked valamit. 3 éve nő osztálytársam volt, hidd el nem beszélgettünk annyit meg semmi. Most rá írok, igaz hogy nem mindig online mert tanul, de eltudunk beszélgetni is kifogok törni a "barát" zónából, mert abba voltam 3 éve, hiszen nem mutattam jeleket..
2015. máj. 3. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok.

Még jobb ha többen vannak ott, mint ha egyedül lenne, + hívj magadhoz lány barátot.. :)

2015. máj. 3. 18:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát olyan lánybarátom nincs, akivel úgymond a folyosón sétálnék, vagy ilyesmi, vagy aki annyira ismerne, hogy elmondanám neki, hogy van ez a dolog, stb.
2015. máj. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!