Mit írjak egy lánynak Facebook-on elsőre, akit nem ismerek, csak látásból, de tetszik?
Körülbelül 2 hete bejelöltem ismerősnek véletlen (majd lent), visszajelölt, de azóta nem vitt rá a lélek, hogy írjak neki. Egy iskolába járunk, ő 9-edikes, én 10-edikes vagyok. Elsőre nagyon furcsa, és kellemetlen lenne odamenni, ezért gondoltam egy Facebook-os indításra.
Tényleg véletlen jelöltem ismerősnek, de abban a pillanatban örültem neki, mert már "csak" írnom kéne. Mostmár tudom, hogy nem túl jó így. Mert elég furcsa, hogy 2 hete az ismerősöm, de csak most írok neki.
Egy olyan tervet (mondhatni) dolgoztam ki:
-Szia, hogy vagy?
-valami válasz....
-Néztem az ismerőseim listáját, és megláttalak ott téged. Nem emlékszem, hogy bejelöltelek volna, lehet csak véletlen volt, de ha már így alakult akkor beszélgethetnénk. :)
Igazából nemtudom, hogy mit gondolna erről egy lány.
Szerintetek jó/válalható? :) Válaszokat előre is könyönöm!
En sokkal jobban orulnek neki, ha eloben jonnenek oda hozzam. Ha a kozeledes bena is, de becsulendo. Mig ha rosszul sikerul facebookon az egy nagy minuszpont.
Szoval valahogy valahol kezdj vele beszelgetni szerintem.
Szerintem ne kezdj facebookkal, egybol eloben.
Ja es amit fent leirtal semmikepp ne jatszd be, mert olyan mintha szerencsetlen lany valami potlek lenne.
Olyan semmilyen.
Mind a kettot en irtam, meg ezt is :D
Helyes helyes, dukkolokm legyen ugy, ahogy az neked a legjobb :)
Szerintem valami helyen, mondjuk oran kivuli foglalozason "veletlenul" kezdj el vele beszelgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!