Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.
"Egyrészt vágyik már nagyon a testiségre, de ugyanannyira arra is, hogy egy bensőséges viszony alakuljon az illetővel."
Ez egészséges embernél nem 2 külön dolog, hanem csak együtt van.
Ha külön van, akkor az nem szexuális vágy, hanem valami kényszerbetegség - pl. szeparációs szorongás.
"Azt akartam,hogy olyannal szexeljek, aki szeret." - itt a válasz.
A mai napig nehezemre esik elhinni, hogy a férfiaknak tényleg ennyire nem számít, kin van a lyuk, ha kefélni akarnak. A nők elsöprő többsége viszont még mindig elsősorban az EMBERT látja, akivel lefekszik, nem csak az áhított falloszt, aminek a másik végén lifeg valami jelentéktelen parazitatest. Ha ennyire csak valami kemény kéne a nuniba, akkor jóval egyszerűbb, sőt jobb és kielégítőbb (!) masztizni (és ez is történik, mikor libidó van, de megfelelő partner nincs), akkor nem zavar be és lomboz le valami undorító seggfej, ami az úton-útfélen talált farokhoz jár.
52
"Azt akartam, hogy olyannal szexeljek, aki szeret." - Én is ugyanezt szeretném férfiként, úgyhogy van ellenpélda is. Azt nem hiszem, hogy a maszti (akár női, akár férfi oldalról nézzük) kielégítőbb tudna lenni, mint a szerelmes közegben megélt szexuális együttlét. Maximum az lehet, hogy annyira "ördögiként" definiálod férfi nemet, hogy könyebb ezt hinni...
Elbeszélünk egymás mellett. Annyira erősen hozod fel azt, hogy "DE ha nagyon kívánja a szexet a csaj, akkor mi van, hogy marad szűz", mintha a partnertalálást megnehezítő tényezőktől függetlenül kívánósan nehéz lenne szűznek maradni. Nem nehéz. Aki a tökéleteset hajkurássza, aki nem tud nyitni a gátlásai miatt, aki a nagy szerelmet keresi, az nem fog befeküdni senki nem megfelelő alá akkor sem, ha nagyon bizsereg. Mert nem azokra bizsereg, akikkel lehetőség adódna, így a lehetőség nem kell, sőt a gondolatától is elmúlik a bizsergés.
Amúgy persze, hogy szerelmesen szexelni ezerszer jobb, mint elintézni magadnak. Nem szerelmesen szexelni olyannal, aki egyébként nem is kéne, na az nem jobb.
54
Abszolút egyetértek:
"Aki a tökéleteset hajkurássza, aki nem tud nyitni a gátlásai miatt, aki a nagy szerelmet keresi, az nem fog befeküdni senki nem megfelelő alá akkor sem, ha nagyon bizsereg. Mert nem azokra bizsereg, akikkel lehetőség adódna, így a lehetőség nem kell, sőt a gondolatától is elmúlik a bizsergés."
Nálam is így van, elképesztő kanos tudok lenni, viszont nem menne önfeldten és élvezettel csak olyannal, akit szeretek és örömet akarok neki okozni...
Kérdés, hogy mi a megoldás? Ott a vágy, de mégsincs akivel megélje az ember.
Ilyen voltam harminc evig. Nagyon egyszeru oka volt. Senki nem tetszett otthon. Aki netalan megis, az nem volt ismerkedesi helyzetben, de az is nemet turista volt. Rosszul hangzik, de anno azt hittem, valogatos vagyok. Marpedig akik nem tetszettek, azokkal keptelen lettem volna randizni, satobbi, mikozben nagyon kivantam a szexet. Belebetegedtem szinte.
Az angol fiuk, szoke, vorosesszoke, eszaki vonasok, uristen, ha ezt korabban tudtam volna. Kozuluk azt sem tudtam volna, kibe szeressek, annyira bejonnek.
Igen, vannak ilyen lányok és vannak ilyen férfiak is.
Látszik egyesek válaszából. Viszont - nincsenek többségben.
A testvérem és a felesége mindketten szűzek voltak 20+ évesen, egészen a nászéjszakáig. Nem vallásosak. Egyetemre jártak és féltek a babától, nehogy besikerüljön. Az ő fiatal korukban még nem volt divatban a tabletta, max. a gumi, a pesszárium és a kenőcs. Nem akartak kockáztatni. Azt mondják, hogy nem bánták meg. Bő 2 évig voltak kapcsolatban a nászéjszakáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!