Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.
Itt vagyok
Az oka az hogy élőben képtelen lennék rá, a férfiak többségétől undorodom, csak a nagyon tökéletes tetszik
De álmodozni szeretek róla
Sajnos nagyon mérgező családból jövök
Drága barátném pont ilyen. Összefoglalom a profilját, milyen egy általad felvázolt „huszonéves szűz nő, aki jól néz ki és kívánja is a szexet” (törékeny testalkat, 170/52). Vélelmezem, hogyha egy kelendő nő szűz marad huszonéves korában, annak valami nyomós oka van. A lelki sérelmeken kívül például az, hogy nagyon erősen megszűri a jelentkezőket, hisz megteheti.
24 éves, kislányos kinézetű szűz lány volt, amikor megismertem :) na hát ha itt kritizálják a nőket, hogy csak a pasik 5-10%-a jön be nekik, őneki jó, ha a 0,1% tetszik. Épp ezért oly felemelő érzés, hogy részéről szerelem volt első látásra, ráadásul társkeresőn keresztül! Csak ezekre a romantikus filmes/sorozatos faszikra mondja azt - de nekik is csak a kisebbségükre -, hogy jó pasik (plusz még Chris Hemsworth-re). Pedig olyan pasikat szoktam neki mutogatni, hogy ihaj.. de sokszor csak egy "fúj" a válasz. Főleg ha ilyen tipikus hétköznapi, átlagos pasasokat mutatok.
Ő az a fajta nő (azóta 26), aki lehetőleg egyszer akar az életében párt választani: nincs kísérletezés pasikkal, nincs egyéjszakás kaland, meg langyos kapcsis tapasztalatszerzés, se aggodalmaskodás a szüzességen. Azt az egyet akarja megtalálni, azzal akarja elveszíteni a szüzességét és később családot alapítani, gyereket vállalni, aki a legbensőbb ösztönei és megérzése alapján maximálisan(!) hozzá való, és maximálisan bízik is önmagában, hogy a lehető legjobbat választotta maga mellé. Nála a pénz kevésbé fontos kritérium, inkább a személyiség (értsd: jól érezzék magukat együtt, töltődjön fel energiával a férfi mellett) és a külső a domináns a választásánál. De a külső is csak az első pár hónapban, utána már dominál a belső. A szexhez és orgazmushoz pedig testi-lelki közelség, mély érzelmek kellenek, csak így képes kívánni az intimitást.
A társkereséshez való ennyire idealista, és mondjuk ki, álomvilágban élő hozzáállás logikus módon azt eredményezi, hogy a kapcsolatában maximálisan odaadó és gondoskodó; az utolsó leheletével is küzdene a kapcsolatunkért; hihetetlen türelme és tűrőképessége van; ha pár hetet távol vagyok, sír és depressziós lesz (ma meg is volt az első adag pityergés, szerdán utazom el 2,5 hétre); a szakítás pedig az utolsó utáni megoldás lenne, ha problémák lennének. Úgyhogy maximális energiát tesz bele a kapcsolatba, elvégre megérte 24 évet várni a szüzesség elvesztésére és az „Egyetlen” megtalálására. Az ilyen ritka típusú nőknek az lenne a legnagyobb csapás, ha kiderülne, hogy rosszul választottak (gondolom ez logikus). Alapvetően amúgy a nők többsége ilyen, mint amit felvázoltam, szintén az Egyetlent keresik és erősen szűrnek, de léteznek még náluk is extrémebb esetek. És valszeg a késői szűz, csinos huszonéves lányok pont az ilyen extrém esetek közé tartoznak.
Hasonlítok erre a lányra bár vannak különbségek
Képzeld el hogy milyen lehet ilyen szemmel látni hogy nők milyen ronda férfiakkal vannak együtt
Úgy is fogalmazhatnék hogy előbb ennek meg egy meztelen csigát minthogy hozzáérjek intim módon egy nem Henry cavill szintű tökéletes férfihez
És képzeld el milyen trauma hogy olyan férfiak akiktől undorodom próbálkoznak, sőt hozzam is érnek sz utcán, clubbokban
Undorító, traumatikus és sokszor nem is emlékszem, mert így védekezik az agyam
Ha nekem egy férfi bejön az kb a legnagyobb dicséret
Sőt hogy tetezzem, én már azon is csodálkozom hogy egyáltalán az üdvözlések miatti erintes megy ha mondjuk bemutatnak egy férfinek…
Azokra is csak homályosan emlékszem, gondolom ez egy védekező funkció
Nincs annál nagyobb szabály az életemben minthogy csak számomra nagyon tökéletes férfi érhet hozzam
19 én egy kicsit sem vagyok vallásos és közel a 30hoz is az vagyok…
Úgyhogy itt az ellenpélda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!