Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.
Érdekes, amiket írtok. (Úgy látom nem csak nálam vannak gondok...)
Egyébként én nem egészen ilyenekre gondoltam.
Hanem olyanra, aki azt álagnál jobban is kívánja a szexet. Mondjuk úgy, hogy eléggé szenved is ettől, mert ellentétes az egész. Egyrészt vágyik már nagyon a testiségre, de ugyanannyira arra is, hogy egy bensőséges viszony alakuljon az illetővel. A kettő viszont együttesen valahogy nem jön össze. NA ILYESMIRE LÁTTATOK MÁR PÉLDÁT?
15,16
Mondjuk ez azért eléggé felszínes.
Nekem sem tetszik mindenki, inkább meg kell valami fogjon egy férfiben, de azért a Henry Cavill dumát hagyjuk. Nyilván te sem vagy egy Palvin Barbi, ráadásul Henry Cavill nem CGI izmokat növesztett, hanem terembe járt keményen edzeni és tisztán érkezett. A genetika persze másik tészta. De nem magától néz ki így, hanem keményen dolgozott érte...
20
És jól nézel ki? Mert ez is egy kritérium.
23 “nyilván te sem vagy egy palvin barbi”
Mekkora klisé
Én elhiszem hogy akik nem mozognak ilyen körökben azoknak nehéz elképzelni hogy kimagasló külsejű nők tényleg itt élnek köztünk, de Magyaroszágon van viszonylag sok no akik palvin szintjén vannak, sőt
Palvint az teszi különlegessé hogy az egyetlen világsztár modellunk lett, de külsőleg kelet Európában rengeteg olyan szintű lány van mint ő…
Én már irtam itt egy párszor hogy én magam is modell voltam és sikerben nyilván a közéleben sem vagyok mint ahogy több száz másik magyar modell de külsőleg igen. Ezt garantálom
Ha nem lennék szép nyilván nem is várnám el hogy Henry cavill külsejű pasim lehessen
26. Akkor írjam, hogy nem egy popstantot? (Instán egy lenge öltözetű francia csaj)
Igen, klisé.
Én sem vagyok csúnya, de azért nem minden a külső egy férfi esetében sem. Ha nem szeret, nem odaadó, hiába a külső. Ráadásul ha a szexuális kultúránk nem egyezik, akkor nem egymást keressük.
Hát lehet, hogy igaz amit a 22-es írt. Én sem arra gondoltam, hogy sok ilyen nő lenne, de csak akad azért egy ilyen is...
Azt nem értem, hogy nőknek és férfiaknak miért ezek a a "mainstream alakok" a szépségideálok. Palvin Barbi-t és Henry Cavill-t, hogy a fenébe lehet említeni a szépségük miatt? Szerintem inkább a színpadi megjelenésük az ami elismertté és híressé tette őket.
Egyébként nekem is van tudomásom egy lányról, aki glamour modell és elvileg még szűz. Egyszer már láttam is élőben Budapesten, de nem kérdeztem tőle... ISMERITEK ESETLEG?
Az interneten eléggé elterjed a meztelenkedésével: Inez Fulitko, Alisa Amore, Jessica Albanka (és még ki tudja hány) néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!