Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak ilyen lányok/nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.

Figyelt kérdés
Én férfiként vagyok hasonló helyzetben és érdekelne, hogy az ellenkező nemnél hogy is van ez.

2023. júl. 23. 16:04
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Érdekes, amiket írtok. (Úgy látom nem csak nálam vannak gondok...)

Egyébként én nem egészen ilyenekre gondoltam.

Hanem olyanra, aki azt álagnál jobban is kívánja a szexet. Mondjuk úgy, hogy eléggé szenved is ettől, mert ellentétes az egész. Egyrészt vágyik már nagyon a testiségre, de ugyanannyira arra is, hogy egy bensőséges viszony alakuljon az illetővel. A kettő viszont együttesen valahogy nem jön össze. NA ILYESMIRE LÁTTATOK MÁR PÉLDÁT?

2023. júl. 24. 11:31
 22/59 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy jól kinéző nő ennyire gebed a szexért hidd el akkor szexel is. Az a nő akit te leírtál emiatt nem létezik.
2023. júl. 24. 12:19
 23/59 anonim ***** válasza:
73%

15,16

Mondjuk ez azért eléggé felszínes.

Nekem sem tetszik mindenki, inkább meg kell valami fogjon egy férfiben, de azért a Henry Cavill dumát hagyjuk. Nyilván te sem vagy egy Palvin Barbi, ráadásul Henry Cavill nem CGI izmokat növesztett, hanem terembe járt keményen edzeni és tisztán érkezett. A genetika persze másik tészta. De nem magától néz ki így, hanem keményen dolgozott érte...

2023. júl. 24. 12:34
 24/59 anonim ***** válasza:
90%

20

És jól nézel ki? Mert ez is egy kritérium.

2023. júl. 24. 15:39
 25/59 anonim ***** válasza:
75%
Egyik lányismerősöm is ilyen volt, akár nemzetközi sztár aktuális csaja is lehetett volna jó lábak szép pofi vékony alkathoz akkora mell hogy senki nem hinné hogy természetes pedig mégis.... de ő várta a tökéletest. Aztán a lányhaverjai hirtelen mind férjhez mentek vagy összeköltöztek élettárssal, ő tök berosált hogy kívülálló és összejött hirtelen felindulásból azzal akik beajánlottak neki ugyanezek a csajok. Nem volt tökéletes sőt, nem tudtuk felfogni hogy ilyet tudott csak kukázni mert akármelyikünkkel összejöhetett volna ennyi erővel. Az hogy nem volt helyes se gazdag se kigyúrt stb az egy dolog de emellé ilyen depressziós hisztis pasi. Azóta is a közös ismerősök tartják őket együtt "öngyilkosok leszünk ha szétváltok" alapon
2023. júl. 26. 15:31
 26/59 anonim ***** válasza:
21%

23 “nyilván te sem vagy egy palvin barbi”

Mekkora klisé

Én elhiszem hogy akik nem mozognak ilyen körökben azoknak nehéz elképzelni hogy kimagasló külsejű nők tényleg itt élnek köztünk, de Magyaroszágon van viszonylag sok no akik palvin szintjén vannak, sőt

Palvint az teszi különlegessé hogy az egyetlen világsztár modellunk lett, de külsőleg kelet Európában rengeteg olyan szintű lány van mint ő…

Én már irtam itt egy párszor hogy én magam is modell voltam és sikerben nyilván a közéleben sem vagyok mint ahogy több száz másik magyar modell de külsőleg igen. Ezt garantálom

Ha nem lennék szép nyilván nem is várnám el hogy Henry cavill külsejű pasim lehessen

2023. júl. 26. 18:46
 27/59 anonim ***** válasza:
68%

26. Akkor írjam, hogy nem egy popstantot? (Instán egy lenge öltözetű francia csaj)

Igen, klisé.

Én sem vagyok csúnya, de azért nem minden a külső egy férfi esetében sem. Ha nem szeret, nem odaadó, hiába a külső. Ráadásul ha a szexuális kultúránk nem egyezik, akkor nem egymást keressük.

2023. júl. 26. 20:39
 28/59 anonim ***** válasza:
0%
Hat ne haragudj de ennél a csajnal az én arcom sokkal szebb és szerencsére nem is vagyok ilyen közönséges
2023. júl. 27. 03:29
 29/59 A kérdező kommentje:

Hát lehet, hogy igaz amit a 22-es írt. Én sem arra gondoltam, hogy sok ilyen nő lenne, de csak akad azért egy ilyen is...

Azt nem értem, hogy nőknek és férfiaknak miért ezek a a "mainstream alakok" a szépségideálok. Palvin Barbi-t és Henry Cavill-t, hogy a fenébe lehet említeni a szépségük miatt? Szerintem inkább a színpadi megjelenésük az ami elismertté és híressé tette őket.

Egyébként nekem is van tudomásom egy lányról, aki glamour modell és elvileg még szűz. Egyszer már láttam is élőben Budapesten, de nem kérdeztem tőle... ISMERITEK ESETLEG?

Az interneten eléggé elterjed a meztelenkedésével: Inez Fulitko, Alisa Amore, Jessica Albanka (és még ki tudja hány) néven fut.

2023. júl. 27. 09:48
 30/59 anonim ***** válasza:
72%
Igen, én is így voltam 24 éves koromig.:( Elégedett vagyok a külsőmmel és simán passzolok kimondottan szebb férfival is.
2023. aug. 1. 21:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!