Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak ilyen lányok/nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.

Figyelt kérdés
Én férfiként vagyok hasonló helyzetben és érdekelne, hogy az ellenkező nemnél hogy is van ez.

2023. júl. 23. 16:04
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
10%
Szep noket msr 15 max 16 eves korukig megdugjak csak colok!
2023. aug. 1. 22:06
 32/59 anonim válasza:
92%
Itt vagyok, nálam csak az a probléma hogy kerekesszékes vagyok, és a huszonévesek többsége még túl érettlen egy ilyen kapcsolathoz, így hát kivárom a megfelelő személyt. 19/L
2023. aug. 4. 21:38
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen vesztettem el, az egyik barátnőm 25 évesen. Mindketten szerettünk volna korabban is kapcsolatot, de félénkek és önbizalomhiányosak voltunk, ezért sokáig nem jött össze.
2023. aug. 4. 22:50
 34/59 anonim ***** válasza:
93%
Előfordul. Attól, hogy egy nő jól néz ki és vágyik a szexre, még simán lehet válogatós.
2023. aug. 5. 14:15
 35/59 anonim ***** válasza:
88%
Ha jól néz ki és vàgyik a szexre akkor csak belső gondok lehetnek ami miatt egy nőnek nemjön össze. Értem ez alatt, kibirhatatlan stìlus, önbizalomhiàny, vàlogatós, asszex stb
2023. aug. 6. 09:28
 36/59 A kérdező kommentje:

Kedves 32-es! Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Köszönöm, hogy válaszoltál és kívánom, hogy te is találkozz azzal a személlyel, akivel teljes szívből tudjátok szeretni egymást.

Igen bizonyára legtöbb ilyen nőnél belső gondok lehetnek. De engem pl. nem igazán zavarna a "kibírhatatlan stílus", önbizalomhiány vagy más mentális gondok ugyanis én magam is tapasztalom ezeket kisebb-nagyobb mértékben. Úgyhogy együtt tudnék érezni...

2023. aug. 6. 13:32
 37/59 anonim ***** válasza:
49%
Azok többnyire már nem szűzek
2023. aug. 9. 10:13
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

Igen, férfiaknál, nőknél is van.

Nem mindenkinek viszonozza az, aki neki tetszik.

De aztán ha nagyon vágysz rá, bátrabb is leszel a közeledéssel és meg is fogsz elégedni oylan emberrel, akiről még nem tudod, mennyire mély vagy hosszú lesz a kapcsolatotok. Mert ugye nyilván a kölcsönös szexuális vágy a perdöntő.

2023. aug. 20. 11:10
 39/59 anonim ***** válasza:
43%
Letezik de az a csaj akkor nagyon valogatos, vagy melyen vallasos
2023. aug. 20. 12:40
 40/59 anonim ***** válasza:
57%

23:

Henry Cavill az arca miatt tűnik ki a nőknek. Ha nem lenne izmos, csak tök átlagos, vagy enyhén izmos akkor is tudna könnyen csajozni

2023. szept. 5. 07:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!