Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak ilyen lányok/nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.

Figyelt kérdés
Én férfiként vagyok hasonló helyzetben és érdekelne, hogy az ellenkező nemnél hogy is van ez.

2023. júl. 23. 16:04
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
30%

33:

És sokan említették korábban családon kívül, hogy milyen szépek vagytok? És ezt el is hittétek, de valamiért mégis önbizalomhiányosok voltatok?

2023. szept. 5. 07:20
 42/59 anonim ***** válasza:
93%

41: Nem én vagyok az a válaszoló, de kifejtenéd a kérdést?

Mért van köze ennek a kettőnek egymáshoz, én ezt nem értem.

Ha valakinek mondják, hogy szép, akkor nem fog félni attól, hogy valaki beledugja a kukiját? Vagy mi?

2023. szept. 5. 15:14
 43/59 anonim ***** válasza:
79%

14-és válaszadó szinte egy az egyben engem írt le. Dettó én vagyok :D

27 évesen lett párom xD

2023. szept. 5. 21:27
 44/59 anonim ***** válasza:
88%

42.

Ja értem, szóval ez az, hogy nagyon akarod, de csak azért sem találsz valaki aki kicsit félénkebb de azért jól néz ki, nem az a túl rámenős de azért nem az a totál balf.sz

És eltelik 15 év és még mindig semmi? (feltéve ha 12-13 éves korod óta keresed)

2023. szept. 6. 09:49
 45/59 A kérdező kommentje:
Mi történik itt kérem, elvesztettem a fonalat...
2023. szept. 6. 10:19
 46/59 anonim ***** válasza:
45%

Engem érdekelne személyesen is, hogy ki milyen ember, illetve más aspektusból is jó lenne magamat látni. Ha esetleg valakinek volna kedve ismerkedni, mégha csak egytalálkozó, szerintem akkor is érdekes élmény lenne, akár értékes is. Itt nyilván nem azokra gondolok, akiknek nem lehet megfelelni, mert sajnos szerintem az torzít.

2x férfi

2023. szept. 15. 00:13
 47/59 anonim válasza:
35%
Az egyik vallásos rendőr haveromnak, vallásos modell csaja van, nemzetközi karrierrel. 24 éves a bige és szűz. Pedig a saját elmondása szerint is külföldön (főleg Olaszban) rendszeresen lett volna lehetősége akár szexpartikra is modell fiúkkal.
2023. okt. 1. 11:05
 48/59 A kérdező kommentje:

47

A sztoriből kimaradt a (kérdésben is szereplő) legérdekesebb rész. Mégpedig, hogy a csaj milyen szexuális étvággyal van megáldva... mert, ha magas libidó mellett tartja magát az már valami, amúgy semmi extra.

2023. okt. 1. 19:41
 49/59 anonim ***** válasza:
21%

47 én ugyanúgy modellként vagyok szűz csak vallás meg pasi nélkül

Nem is értem hogy szűzként hogy lehet belemenni kapcsolatba

2023. okt. 1. 21:31
 50/59 anonim ***** válasza:
87%
Én is ilyen voltam, igaz előtte már orális dolgok voltak. De szexelni először bőven 20-on éves korom felett szexeltem. Szépnek számítok. Sokan próbálkoztak nálam, de tudtam csak a szexre mennek és nem akartam trófea lenni. Azt akartam,hogy olyannal szexeljek, aki szeret. Emlékszem kisebb koromban erről a családban beszélgettünk és valaki kioktatott, hogy sok férfi csak a szexre megy és skalpokat gyűjt, azt keresem aki szeret. És ez nagyon belém égett. Nem vagyok amúgy vallásos.
2023. nov. 1. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!