Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok/nők? Huszonévesen szűz, annak ellenére, hogy jól néz ki és vágyik is a szexre.
33:
És sokan említették korábban családon kívül, hogy milyen szépek vagytok? És ezt el is hittétek, de valamiért mégis önbizalomhiányosok voltatok?
41: Nem én vagyok az a válaszoló, de kifejtenéd a kérdést?
Mért van köze ennek a kettőnek egymáshoz, én ezt nem értem.
Ha valakinek mondják, hogy szép, akkor nem fog félni attól, hogy valaki beledugja a kukiját? Vagy mi?
14-és válaszadó szinte egy az egyben engem írt le. Dettó én vagyok :D
27 évesen lett párom xD
42.
Ja értem, szóval ez az, hogy nagyon akarod, de csak azért sem találsz valaki aki kicsit félénkebb de azért jól néz ki, nem az a túl rámenős de azért nem az a totál balf.sz
És eltelik 15 év és még mindig semmi? (feltéve ha 12-13 éves korod óta keresed)
Engem érdekelne személyesen is, hogy ki milyen ember, illetve más aspektusból is jó lenne magamat látni. Ha esetleg valakinek volna kedve ismerkedni, mégha csak egytalálkozó, szerintem akkor is érdekes élmény lenne, akár értékes is. Itt nyilván nem azokra gondolok, akiknek nem lehet megfelelni, mert sajnos szerintem az torzít.
2x férfi
47
A sztoriből kimaradt a (kérdésben is szereplő) legérdekesebb rész. Mégpedig, hogy a csaj milyen szexuális étvággyal van megáldva... mert, ha magas libidó mellett tartja magát az már valami, amúgy semmi extra.
47 én ugyanúgy modellként vagyok szűz csak vallás meg pasi nélkül
Nem is értem hogy szűzként hogy lehet belemenni kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!