Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi az elején ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi az elején ismerkedni akar, de aztán szóba hozza a barátnőjét, akkor már biztos, h nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Szóval tudtam, h van barátnője, hivatalos ügy kapcsán ismerkedtünk meg, csak elvileg megtetszettem neki, és ő is nekem. Viszont az egyik beszélgetés alkalmával konkrétan szóba hozta a b.nőjét, h ezt meg azt ő intézi neki, a téma olyan volt, h szóba került, viszont én tartok tőle, h ha nagyon akarna engem akkor nem hozta volna szóba, el tudta volna úgyis mondani a mondandóját, h elkerüli magát a kifejezést is.

Szar már a kapcsolatuk egyébként, tehát nem akarom elvenni őt mástól, csak reménykedem, de kezd elillanni a remény

2023. júl. 21. 12:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Itt egyedül te vagy a szánalmas, hogy 1) ennyire remegsz egy foglalt fszért 2) hogy ennyire gusztustalan stílusban nyilvánulsz, mint a csajról 3) egyből személyeskedsz, támadsz és hitetlenkedsz, ha valakinek sikerült gerincet növesztenie és nem kezd olyannal, akinek párja van, sőt akkor sem, ha ő maga kapcsolatban van. Sajnálom, ha neked újdonság, hogy egy normális párkapcsolatban KÉT ember van, se több, se kevesebb.

Igen, az esetek döntő többségében lehet tudni, ha másiknak van valakije! Ha az illető maga nem is mondja el, idővel úgyis kiderül. Bőven vannak annak jelei, ha valaki kapcsolat mellett próbál ismerkedni, nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ez ne tűnjön fel, onnantól meg lapát, nálam legalábbis.

Tehát abból, hogy valaki csak egyedülállóként ismerkedik, szintén egyedülállókkal, azt sikerült leszűrnöd, hogy szingliként szaporodik? 🤦🏻‍♀️ Fuhh, azért ehhez már tényleg nem kis pályás szinten kell sötétnek lenni.

2023. júl. 21. 14:49
 32/41 anonim ***** válasza:
93%
Te csak dugni való vagy, azért találnak meg a foglalt pasik. 🤮
2023. júl. 21. 14:54
 33/41 anonim ***** válasza:
94%
Amilyen a stilusod, nem csodalom, hogy nem hagyja erted ott a barátnőjet.
2023. júl. 21. 15:12
 34/41 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, mondhatsz, amit akarsz, nem mi vagyunk azok, akiket max szeretőnek tartanak. Szomorú, tény, de valahol erről te tehetsz.
2023. júl. 21. 15:21
 35/41 anonim ***** válasza:
82%

Bezzeg ha melletted tartananak szeretot itt remegnel hogy megcsalnak.

Kozben meg a singliknek eselt sem adsz mert olyan hibas vagy hogy csak a nosek jonnek be.

Remelem leszulsz egy gyereket aztan jol szarra csalnak ilyen kis k*rvakkal.

2023. júl. 21. 18:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is szinglikent ismerkedem szingli pasikkal. Szerencsére nemcsak a hanyingerkeltok találnak meg. Aki házas, kapcsolatban van, azonnal kuka. Ennyire meg sosem verték át, mint téged, mondjuk nálam magasabban is van a léc.
2023. júl. 21. 22:30
 37/41 anonim ***** válasza:

"Szóval ti itt mindnyájan egész életetekben mindig szinglik voltatok mikor ismerkedtetek s az is szingli volt akivel ismerkedtetek? "

Igen. Eleve nem kezdek foglalt pasikkal, nem azért mert én ilyen rendes vagyok, hanem mert nem kell olyan, aki csalja a nőjét.

És lehet rphadt meglepő, de ha van párom, nem ismerkedem másokkal.

2023. júl. 22. 17:57
 38/41 A kérdező kommentje:

ha akarnám rég az ágyamban lenne, de látom, h vége már a kapcsolatának, csak még nem lépte meg amit meg kellett.

És mit mondtam, tudtomon kívül voltam szerető, a vagyon miatt a férfiak nem szoktak csak úgy házasságot bontani, de a legtöbb ember nemtudja, hogy megy ez gazdagéknál.

2023. júl. 22. 18:00
 39/41 anonim ***** válasza:
97%
A legtöbb normális nő nem hajt ilyen gazdagcsavokra,akik atb@sszak az agyát. Valogasd meg jobban, hogy kivel állsz szóba, akkor talán kevesebb meglepetés ér. Ha meg annyira biztos vagy a pasikában, akkor miért írod ki ide a kérdésed?
2023. júl. 22. 18:07
 40/41 anonim ***** válasza:

Kérdező tényleg nem veszed észre, hogy itt egyedül TE vagy szánalmas, méghozzá mélységesen? Tényleg csak szánni tudlak.

Persze-persze, te aztán nem akarod elvenni a pasit a nőjétől, épp csak itt filozofálsz, hogy vajon mennyire akarhat téged ez a férfi, várod h keressen és azzal a szar kamuval nyugtatgatod magad, hogy amúgy is szar a kapcsolata, szóval igazából te aztán semmi rosszat nem csinálsz. Hagyjuk már.

Az a gusztustalan stílus, amiben pedig megnyilvánultál itt, az minősíthetetlen. A csajt mindennek lehordtad, pedig jóllehet h nem is ismered személyesen, dől belőled a rosszindulat, a gonoszság és az irigység. A válaszolókkal is nekiálltál személyeskedni és támadóan védekezni, ha nem azt írták, amit te hallani akartál, hisz ha neked nincs gerinced, akkor az azt jelenti, hogy senki másnak sincs ugyebár.

Ordít az egész lényedről és a kérdésedről, hogy mennyire megkeseredett egy nő vagy, aki ahelyett, hogy szingli pasit keresne, csorgatja itt a nyálában a foglalt brokira. Iszonyat gáz vagy.

2023. júl. 22. 18:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!